Yeni dizi Seni Çok Bekledim'e yeni bir oyuncu daha katıldı! Çekimler ne zaman başlıyor?

Yeni dizi Seni Çok Bekledim'e yeni bir oyuncu daha katıldı! Çekimler ne zaman başlıyor?
Sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosu genişlerken hazırlıkları devam ediyor. Seni Çok Bekledim'e yeni bir isim daha katıldı.

Özcan Deniz'in yeni projesi olan Seni Çok Bekledim dizisi oldukça karmaşık bir karar sürecinin ardından hazırlıklara başladı ve oyuncu kadrosunu oluşturdu. Özcan Deniz'in bir yakının hayat hikayesinden esinlenerek hazırladığı dizinin önce adı ve formatı daha sonra da yayınlanacağı kanal değişti. Dönem dizisi olarak düşünülen proje son olarak günümüze uyarlandı ve Seni Çok Bekledim adıyla hazırlanmaya başlandı. İrem Helvacıoğlu'nun başrolde olduğu dizide anne karakterini kimin canlandıracağı da belli oldu.

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Özcan Deniz'in hem senarist hem de oyuncu olarak yer aldığı dizi Skala Medya tarafından projelendirildi. Star Tv'de ekrana gelmeye hazırlanan dizi bir aşk hikayesini anlatacak. İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz, İlhan Şen, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan gibi oyuncuların yer aldığı Seni Çok Bekledim kadrosuna İrem Helvacıoğlu'nun annesi karakteriyle Nihan Büyükağaç da dahil oldu.

İrem Helvacıoğlu başrolde!

Özcan Deniz'in uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü Seni Çok Bekledim dizisinin ilk sahnelerinin Dubai'de çekileceği belirtilirken dizi ekibinin yakında sete çıkması da bekleniyor. Şahin Altuğ tarafından çekilecek Seni Çok Bekledim dizisi bir yandan hazırlık çalışmalarını sürdürürken diğer yandan cast çalışmalarını da tamamlıyor. Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosuna son olarak deneyimli oyuncu Nihan Büyükağaç katıldı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun annesini canlandıracak Büyükağaç birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde yer almıştı.

Nihan Büyükağaç hangi karakteri canlandıracak?

Seni Çok Bekledim kadrosuna dahil olan Nihan Büyükağaç 23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Büyükağaç, ilk oyunculuk deneyimini Fırtına dizisiyle yaşadı. Muhteşem Yüzyıl, Sevdaluk, Tozlu Yollar gibi projelerde yer alan Büyükağaç, en son Atv'de yayınlanan Canevim dizisinde Feryal karakteriyle seyirciyle buluşmuştu. Star Tv'de yayınlanacak Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu'nun annesini canlandıracak Nihan Büyükağaç, yeniden ekranda olacak.

04-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar