Ünlü Oyuncu İyi Aile Babası'nın Kadrosuna Katıldı!

Ünlü Oyuncu İyi Aile Babası'nın Kadrosuna Katıldı!
Yeni yayın dönemi için hazırlanan dizilerden bitenler yayına girmeye başlarken çalışmalarını devam ettiren yapımlar da var. Bunlardan biri de İyi Aile Babası. İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi için artık her şeyin hazır olduğu bu zamanlarda şimdilerde kanallar ve yapımcı firmalar alternatif dizileri hazırlamaya başladılar bile. Her ne kadar hangi dizinin final yapacağı bilinmese de her ihtimale karşın kanallar ellerini güçlü tutmak için çalışıyorlar. Özellikle Show Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yapım şirketi olan Süreç Film tarafından bu sezon için Kanal D ekranlarına hazırlanan İyi Aile Babası da bu sezonun ilginç dizilerinden biri olacak gibi görünüyor. Komedi türünde olacak dizinin Eylül ayının sonuna doğru yayına girmesi bekleniyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken ünlü oyuncu Timur Acar’ın da dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. İşte detaylar!

Timur Acar İyi Aile Babası’nda!

Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlıkları devam eden ve Eylül ayının sonları gibi yayına girmesi beklenen İyi Aile Babası cast çalışmalarını sürdürüyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturacağı ve senaryosu Tayfun Güneyer tarafından kaleme alınan dizide şu ana kadar belli olan isimler Şebnem Bozoklu, komedyen Çağlar Çorumlu ve Salih Kalyon oldu. Dizinin güçlü oyuncu kadrosuna ise yine daha çok komedi ve gerilim komedi gibi dizilerde rol alan usta oyuncu Timur Acar’da dahil oldu. Acar’ın dizide hangi karaktere hayat vereceği şimdilik bilinmiyor.

Timur Acar Kimdir?

Dizi oyuncuları içerisinde aranılan isimlerden olan Timur Acar 22 Aralık 1979 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak isteyen oyuncu bunun için üniversite eğitimini İzmir 9 Eylül üniversitesinde tiyatro eğitimi dalında almıştır. Oyuncu şu ana kadar pek çok yapımda ve tiyatro oyununda yer almıştır. Seyirci tarafından çok yakından tanınan oyuncu son olarak Söz dizisiyle ekranlara gelmiştir. Usta oyuncu Timur Acar’ın rol aldığı yapımlardan ilk akla gelenler şunlardır.

-          Söz

-          Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı

-          Kertenkele

-          Bebek İşi

-          Hayat Bana Güzel

-          Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede

-          Akasya Durağı

-          Ah Kalmim

-          Türkler Çıldırmış Olmalı

-          Başka dilde Aşk

-          Avrupa Yakası

-          Çıngıraklı Top

06-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar