Fenomen Dizi Arka Sokaklar’ın Yeni Sezon tarihi Belli Oldu

Fenomen Dizi Arka Sokaklar’ın Yeni Sezon tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 16. sezon için gün saymaya başladı. Dizinin yayın tarihi 17 Eylül Cuma olarak belirlendi.

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan ve tam 16 sezondur Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan fenomen dizi Arka Sokaklar bu sezona da iddialı başlıyor. Bir nesli büyüten ve hatta oyuncuları çocukluktan gençliğe dönen başarılı dizi 16 sezondur Erler Film tarafından hazırlanıyor. Polisiye ve aksiyon türünde ele alınan ve işlenen Arka Sokaklar yayınlandığı tüm sezonlarda, yayınlandığı günlerde ve hatta tekrarlarıyla yayınlandığı her saatte reytinglerde başarılı sonuçlar alarak adeta kırılamaz bir rekora imza attı. Son olarak 594. bölümüyle sezon finali yapan ve seyirciye kısa bir süre veda eden dizinin yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Diziye veda eden oyuncular, dahil olan oyuncular derken dizi sete indi ve 595. Bölüm çekimlerine başladı. Kanal D yönetimi tarafından da yeni yayın döneminin başladığı eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte fenomen dizinin yayın tarihi seyirciye duyuruldu.

17 Eylül Cuma Başlıyor

Erler Film tarafından hazırlanan ve en uzun soluklu dizi olan Arka Sokaklar yeniden ve bir kez daha seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. 594. Bölümüyle sezon arası veren dizinin yeni yayın dönemindeki ilk bölümü olacak olan 595. bölümün fragmanı yayınlandı ve dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. İstanbul’da arka sokaklarda yaşanan gelişmeleri, uyuşturucu, mafya, cinayet, insan ve organ kaçakçılığı ve her türlü karanlık işlerin açığa çıkması için çalışan bir birimin hikayesini anlatan Arka Sokaklar her hafta heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizi her Cuma ekrana gelirken reytinglerde de kanalın en başarılı yapımlarından  biri konumunda bulunuyor. Dizinin yeni sezon tarihi olan 17 Eylül Cuma akşamı ise yeniden bir macera başlıyor ve Arka sokaklar bir kez daha seyirciyle buluşuyor.

İki Yeni İsim Katıldı

16 sezondur ekranlarda olan ve Kanal D ekranlarının hemen her kuşağında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar başladığı günden itibaren ana kadrosunu korumayı başardı. Bu sezonun sonunda ayrılan oyuncularının yerine iki yeni isimle kadrosunu güçlendiren yapımda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz ve Gizem Terzi gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise Oğuz Pençe ve Deniz Çatalbaş dahil oldu. Arka Sokaklar’ın yeni yayın tarihindeki ilk bölümü olan 595. bölümü 17 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor.

05-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar