Tülin Şahin’e Dava Şoku

Tülin Şahin’e Dava Şoku
Magazin dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Tülin Şahin aleyhine eski eşi tarafından 6 aya kadar zorlama hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin dünyasında olaylar, kavgalar, ayrılıklar, aşklar ve mahkemeler bitmek bilmiyor. Hemen her gün yeni bir gelişmenin yaşandığı magazin dünyasında ünlü isimlerle ilgili haberler takipçiler tarafından heyecanla okunuyor. Ünlü isim Tülin Şahin ise son zamanlarda daha çok eski eşi ile ilgili gelişmelerle gündemde sıkça yer alıyor. Bir zamanlar evli olduğu ve daha sonra boşandığı eski eşi Portekizli işadamı Pedro Noronha ile ilgili yaşanan gelişmeler ünlü ismi oldukça zor durumda bırakıyor. Sık sık mahkemede karşı karşıya gelen ikiliyle ilgili son gelişme ise ünlü isim Tülin Şahin’i epey zorlayacak gibi görünüyor. Portekizli işdamı Pedro Noronha eski eşi Tülin Şahin’e kızını kendisine göstermediği gerekçesiyle 6 aya kadar zorlama hapis istemiyle dava açtı.

6 Ay Hapis

Ünlü isim Tülin Şahin ile eski eşi Portekizli İş adamı Pedro Noronha arasında sular bir türlü durulmuyor. Bir Tülin Şahin dava açıyor bir Pedro Noronha. Geçtiğimiz günlerde Tülin Şahin’in uzaklaştırma kararı aldırdığı Pedro Noronha’dan adeta bir misilleme geldi. Pedro Noronha Tülin Şahin’in, kızları Siena Leyla’yı kendisine göstermediğini iddia ederek eski eşi Tülin Şahin aleyhine 6 aya kadar zorlama hapis istemiyle dava açtı. Beykoz İcra mahkemesinde açılan dava bir anda magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Mahkemeye verilen dilekçede Tülin Şahin’in çocuklarını babasına göstermediği iddia edilerek velayet haklarını kötüye kullandığı belirtildi. Ayrıca Tülin Şahin’in Pedro Noronha hakkında olumsuz bir imaj çizmeye çalıştığı da vurgulandı. Verilen dilekçede tüm gerekçeler sayılarak Tülin Şahin’in 6 aya kadar tazyik hapsiyle cezalandırılması talep edildi.

Tülin Şahin Cephesinden Yanıt Geldi

Tülin Şahin ve Pedro Noronha arasında yaşanan bu gerilimin ardından ünlü isim Tülin Şahin cephesinden yanıt geldi. Tülin Şahin’in avukatı tarafından yapılan açıklamada “Davacı vekilinin meslek ahlakına yakışmayacak bir şekilde derdest bir davada üstelik çocuk menfaati ilkesini de hiçe sayarak müvekkilim hakkında asılsız isnatlarda bulunduğunu teessüfle öğrenmiş bulunmaktayız. Yazılanların tümü gerçek dışıdır. Halen görülmekte olan bir davada bu şekilde ve gerçek dışı beyanat vererek yargıyı, kamuoyunu etkilemeye, manipüle etmeye çalışmak hukuka, ahlaka ve somut olayın özelliklerine aykırıdır. Aynı duruma düşmemek için şimdilik bu cevabı vermekle yetiniyoruz” ifadeleri kullanıldı. Görülen o ki taraflar önümüzdeki günlerde daha çok karşı karşıya gelecekler. Bakalım taraflar arasında neler yaşanacak.

05-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar