Fenomen dizi Halka yeniden başlıyor

Fenomen dizi Halka yeniden başlıyor
2019 yılında 19 bölüm olarak yayınlanan ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Halka dizisinin hayranlarına güzel haber geldi Fenomen dizi yakında TRT Dijital'de başlıyor

TRT 1'in en sevilen yapımlarından biri olan fenomen dizi Halka dizisi yeniden başlıyor. Ekrana dönmeye hazırlanan dizide Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen gibi usta isimler buluştu. Dizi severler merak ediyor, Halka dizisi ne zaman başlıyor? Halka dizisinin konusu nedir? 28 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 19. bölümü ile final yapan dizinin hayranlarını sevindiren gelişme haberimizde. Şimdi detaylar.

Fenomen dizi Halka yeniden başlıyor

2019 yılında 19 bölüm olarak yayınlanan ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Halka dizisinin hayranlarına güzel haber geldi. Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu Halka dizisiyle ilgili güzel gelişmeyi köşesine taşıdı. İşte o haber: "TRT'de yayınlanan 'Halka' dizisi büyük ilgi görmüştü. Farklı bir diziydi. Devamının çekilmesi yönünde izleyiciden büyük baskı geldi. Karşılığı geliyor anlaşılan. Kulağıma gelen, dizinin yeni bölümleri yazılıyor.”

TRT Dijital’de yayınlanacak

Sina Koloğlu’nun yeni bölümler yazılıyor dediği haber TRT yetkililerince de doğrulandı. 1 saatlik, 8 bölüm olarak düşünülen dizinin TRT Dijital’de yayınlanması kararlaştırıldı. Sina Koloğlu gelişmeyi şu cümlelerle duyurdu: “ Daha önce Peaky Blinders'ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurguladığı yazılmıştı. İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. Daha sonra, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor. Kadroya yeni isimler gelecek gibi görülüyor. Tüm işler yolunda giderse, eylül ayında çekimlere başlanacak"

Halka Dizisi Ne Anlatıyor?

Cihangir ve Kaan tamamen zıt karakterlere ve farklı hayatlara sahip iki genç adamdır. Tesadüf zannettikleri ve kader sandıkları bir komployla karşılaşan iki kafadar birlikte mücadele etmeye karar verir. Geçmişlerinde kalan bir hayaletin peşlerini bırakmadığı Kaan ve Cihangir; eski defterleri yeniden açmak zorunda kalırlar. Kirli geçmişleri sorgulayan iki genç, kendilerine söylenen yalanların hesabını sormaya ant içerler. Mafya, para ve entrikanın sürekli dönüp durduğu hikayenin içerisine sürüklenen Kaan ve Cihangir, bilmedikleri bir dünyada Halka ile karşı karşıya gelir.  Yasa dışı bir çete benzeri bir oluşum olan Halka, durmak bilmeyen bir geçmişe sahiptir. 1991 yılında işlenen bir cinayetin kaydedilmiş görüntüleri ile başlayan hikaye, zaman zaman verilen geri dönüşlerle izleyicilere ipucu sunar.

21-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler