‘Ben Ölmeden Önce’ Dizisinin Yeni Adı Belli Oldu!

‘Ben Ölmeden Önce’ Dizisinin Yeni Adı Belli Oldu!
TRT Dijital için Gold Film tarafından hazırlanan ‘Ben Ölmeden Önce’ dizisinin adı değişti. Ben Ölmeden Önce dizisinin yeni adı belli oldu. Ben Ölmeden Önce dizisinin yeni adı ne?

TRT’nin yeni uluslararası dijital platformu Netflix’e ve 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney Plus’a da rakip olarak 1 Ekim 2022 de açılması planlanan platform Ocak ayında açılacak gibi gözüküyor. Platformun hazırlıkları yoğun şekilde sürerken, ilk dizisi de belli olmuştu. Ben Ölmeden Önce dizisinin yapımı Gold Film tarafından yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizinin konusu da oldukça ilginç bulunmuştu. Uluslararası etkinliklerde 17 radyo istasyonu, 18 televizyon kanalı ve onlarca dijital platformu uygulamasında kamu yayıncılığının öncülüğünü yapmaya hazırlanan TRT dijital platformu için çekilecek dizi Ben Ölmeden Önce’nin adı değişti. Çekimleri 20 Haziran’da başlayan dizinin yeni adı merak ediliyor. Hem yönetmenliğini hem senaryosunu kaleme alan isim Ahmet Sönmez oldu. Ben Ölmeden Önce dizisinin ismi ne oldu? Adı değişen dizinin işte yeni adı…  

‘Ben Ölmeden Önce’ Dizisinin Yeni Adı ‘Son Gün’ Oldu

TRT dijital için, Gold Film tarafından çekilecek olan platformun ilk dizisi Ben Ölmeden Önce’nin ismi değişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin yeni adı ‘Son Gün’ oldu.

İddialı ve farklı konusu ile dikkatleri çeken dizi 45’er dakikalık 8 bölümden oluşacak. 8 karakterden her bir karakterin hikâyesinin farklı bölümde anlatılacağı ‘Son Gün’ dizisinde öleceğini bilen 8 karakterin etkileyici öyküleri seyirciye aktarılacak. Dizide her bölüm sinema atmosferinde izleyiciye sunulacak. Her bölümde ölecek olan karakterin yaşadığı olaylar ve duygusal çalkantılar gözler önüne seriliyor.  İzleyicileri derinden etkileyecek sahneleri ile her bölümde ölümü yaklaşan kişinin içinde bulunduğu Duygu ve düşünce dünyası yansıtılacak. Herkesin yakından tanıdığı ünlü isimler her bölümde izleyici karşısına çıkacak ve hayatı son bulacak. Kriminal meraklıları için sabırsızlıkla beklenen bir dizi olarak Cinayet ve mezarlıklarda geçen konusu ile karşımıza çıkacak.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu da dikkatleri çekiyor. Diğer dijital platformlara gerçekten rakip olmaya gelen TRT dijital çok iyi bir cast ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son Gün dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Necip Memili, Erkan Petekkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Serhat Kılıç yer aldı. ‘Son Gün’ dizisinde ilk bölüm olarak Erkan Petekkaya’lı sahneler çekildi.

Erkan Petekkaya en son Kırmızı Oda’da ‘Sadi’ rolü ile izleyici karşısına çıkmıştı. O dizi de gerçek hayatları izleyiciye aktaran psikolojik bir diziydi. Kısa bölümlerle diziye dahil olan birçok ünlünün canlandırdığı hikayeleri izlemiştik. Son Gün dizisinde de benzer bir durum yaşanacak. Şuan olan isimlerin dışında daha birçok önemli ismin diziye dahil olacağı düşünülüyor. Oyuncu sirkülasyonu olacağı dizide yapım ekibi birçok ünlü isim ile anlaşmalar yapıyor.




21-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar