Ferhat ile Şirin 3. Bölüm İzle!

Ferhat ile Şirin 3. Bölüm İzle!
Ferhat ile Şirin 3. bölümüyle bu akşam Fox Tv'de. Şirin için zor günlerin başladığı sıradışı olaylar zinciri devam ediyor. Ferhat, annesine kavuşabilecek mi? Aşk mı ana mı?

Ferhat ile Şirin 3. bölüm izlemek isteyenler için tanıtım yayınlandı. Henüz 2 bölüm yayınlanmasına rağmen reytingleri zorlayan dizi bu akşam 3. Yeni bölümüyle izleyicisinin karşısında yer alacak. Şirin için zor günlerin başladığı bölümde sıra dışı olaylar zinciri devam ediyor. Ferhat, annesine kavuşabilecek mi? Aşk mı ana mı? Ferhat hangisini seçecek? Hesaplaşma vaktinin geldiği Ferhat İle Şirin yeni 3. Bölümü bu akşam Fox Tv’de izleyicisiyle buluşuyor. Şimdi detaylar.

Ferhat ile Şirin 3. Bölüm İzle!

Ferhat ile Şirin henüz 2 bölüm yayınlanmasına rağmen Cuma akşamlarına damga vurdu. Fox Tv’nin iddialı dizisi Ferhat ile Şirin’in 3. Bölümü tam bir hesaplaşma üzerine dönüyor. Şirin için zor günlerin başladığı haftada diziseverleri sıra dışı olaylar bekliyor. Hafta içi yayınlanan tanıtımları binlerce kez izlenen Ferhat ile Şirin son bölümü 6 Aralık 2019 Cuma günü ekranda olacak.

Ferhat ile Şirin 3. Bölümde neler oluyor?

Ferhat ile Banu’nun yakınlaştığını, samimi olduklarını gören Şirin sinir krizleri geçirir. Artık onun için zor günler başlamıştır. Ferhat ise sadece annesini bulmak arzusuyla Banu’ya yakınlaşmıştır ancak Şirin’e bunu anlatması mümkün değildir. Artık herkes için hesaplaşma vaktidir ve eteklerdeki taşlar dökülecektir. Ferhat, zor bir kararın eşiğindedir. Ya annesini bulmak için Banu ile yakınlaşacak ya da aşkını tercih edecektir. Ana ile yar arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Ferhat’ın bu zor kararını bu akşam saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz. Canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Ferhat ile Şirin son bölümde neler oldu?

Geçmişin izini süren Ferhat kararlıdır. Ne yapıp edip ailesi hakkında gerçekleri öğrenmelidir. Ancak ailesi hakkında öğrendiği gerçekler Ferhat’ı geri dönüşü çok zor olan bir yola sokar. Ferhat için tek bir hedef vardır, o da annesini bulmak. Yakın arkadaşı Salim ise Ferhat için endişe duyar. Şirin’den dolayı  arkadaşını bu amacından vaz geçirmek çin epey dil döker. Ferhat ise ısrarlı ve kararlıdır. Annesini bulacaktır. Bu yolda karşılaştığı ve karşılacağı her şeyin Şirin ile olan aşkını imkânsız hale getirebileceğini fark etmiştir aslında. Bu noktada Ferhat’ı zor bir seçim bekliyordur. Ya tutku halini alan ve bütün benliğini saran aşkı, ya da yılların hasretini dindirecek annesini bulmak ve geçmişindeki karanlık noktaları aydınlatabilmek… Ayrıca Ferhat’ın annesini bulmak için attığı her adım onu Banu’ya bir adım daha yakınlaştırırken Şirin’den bir adım daha uzaklaştırmaktadır.

06-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar