Ferhat ile Şirin dizisine bir isim daha!

Ferhat ile Şirin dizisine bir isim daha!
Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaşacağı Ferhat ile Şirin dizisine yeni bir isim daha eklendi. Ferhat ile Şirin dizisine katılan Şehsuvar Aktaş kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, Kadın, Kurşun, Mucize Doktor, Her Yerde Sen, Bir Aile Hikayesi ve Savaşçı gibi dizilerine ek yepyeni bir dizi geliyor. Ferhat ile Şirin dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosuna katılan usta oyuncu Şehsuvar Aktaş kimdir? Şehsuvar Aktaş daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar...

Şehsuvar Aktaş, Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosunda!

O3 Medya ile Fox Tv'nin anlaşmasının sonucunda hazırlıklarına başlanan Ferhat ile Şirin dizisinin çekimleri devam ediyor. Ferhat ile Şirin dizisinin erkek başrol oyuncusu Star Tv’de yayınlanan Söz Dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Tolga Sarıtaş oldu. Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz Karasu karakteri ile dünyaca ünlü bir oyuncu olan  Tolga Sarıtaş Söz dizisinde Aybüke Pusat ve Deniz Baysal ile partner olmuştu. Bu dizide ise Tolga Sarıtaş'a kadın başrol olarak Uzun süredir ekranlarda olmayan ve adı birçok proje ile anılmasına rağmen imza aşamasına geldiği projelerden bile vazgeçen ünlü oyuncu Cansu Dere seçildi. Her geçen gün kadrosuna yeni isimler ekleyen Ferhat ile Şirin dizisine 1988 yapımı Kavak Yelleri dizisi ile oyunculuğa başlayan ve İstasyondaki Pastane, Arap Saçı, Haziran Gecesi, İlk Aşkım, Avrupa Avrupa, Benim Annem Bir Melek ve Kocamın Ailesi gibi birçok dizi projesinde yer alan ve sevilen oyuncu Şehsuvar Aktaş dahil oldu. Peki Şehsuvar Aktaş kimdir? Şehsuvar Aktaş'ı daha önce hangi dizilerden tanıyoruz.

Ferhat ile Şirin Şehsuvar Aktaş kimdir?

Senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun kaleme aldığı Ferhat ile Şirin izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Fakat Ferhat ile Şirin dizisinin ne zaman başlayacağına dair ne kanal tarafından ne de yapım şirketinden henüz net bir açıklama gelmedi. Dizinin kadrosuna dahil olan Şehsuvar Aktaş, 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1983 yılında ise Ankara, Charles De Gaulle Lisesinden mezun oldu. 1995 yılına kadar başta TRT olmak üzere birçok televizyon işi yaptı. 

Şehsuvar Aktaş Filmleri ve Dizileri :
2014 - Eyvah eyvah 3 (Sinema)
2014 - Kocamın Ailesi (Dizi)
2011 - Eyvah eyvah 2 (Sinema)
2011 - Avrupa Avrupa (Dizi)
2010 - Eyyvah Eyvah (Sinema)
2008 - Benim Annem Bir Melek (Dizi)
2008 - Tek Notalık Adam (Kısa Film)
2008 - Bahtı Kara (Sinema)
2007 - Hırçın Kız (TV Dizisi )
2007 - Kabadayı (Sinema)
2007 - Bıçak Sırtı (Dizi)
2006 - İlk Aşkım (Akın) (TV Dizisi )
2006 - En Son Babalar Duyar (Dizi)
2005 - Haziran Gecesi (Dizi)
2004 - Arapsaçı (TV Dizisi )
2003 - İnşaat (Sinema)
2001 - Yazgı (Sinema)
2001 - Hiçbir Yerde (Sinema)
1989 - İstasyondaki Pastahane (Dizi)
1988 - Kavak Yelleri (Dizi)

06-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar