Ferhunde Hanım Ve Kızları yeniden ekranda!

Ferhunde Hanım Ve Kızları yeniden ekranda!
Bir zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Ferhunde Hanım Ve Kızları yeniden yayınlanmaya başladı. Hatıralarla dolu dizi hafta içi her gün 08.30'da sizlerle.

Koronavirüs salgını sebebiyle evlerden çıkamayanlar için televizyon kanalları alternatifler üretmeye devam ediyor. Birçok kanal eski dizilerini tekrar yayınlama kararı aldı. TRT de nostalji kuşağı hazırlayarak zengin yayın arşivini izleyiciyle buluşturuyor. TRT 1'de yayınlanan nostalji kuşağında sevilen dizi Ferhunde Hanım Ve Kızları da var. Bir dönemin en çok izlenen gündüz kuşağı dizisi Ferhunde Hanım Ve Kızları yeniden TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Hafta içi her sabah saat 08.30'da yayınlanacak diziyi özellikle gençlik ve çocukluk yıllarında o diziyi izleyenler kaçırmayacak.

Ünlü oyunucular eski halleriyle bu dizide

Ferhunde Hanım Ve Kızları 1993 yılında yayınlanmaya başlamış ve 1999 yılına kadar toplam 1780 bölüm çekilmişti. Bir döneme damga vuran dizinin 5 yıllık uzun bir sezonu mevcurt. O dönemde de hafta içi hergün yayınlanan dizi özellikle ev hanımlarının ilgiyle takip ettiği dizilerdendi. Zaman zaman tekrar yayınlanan dizide ünlü isimlerin eski halleri yeni nesli çok şaşırtacak. Günümüzün popüler isimlerinin bir arada olduğu Ferhunde Hanım Ve Kızları dizisinin oyuncu kadrosunda, Hatice Aslan, Melek Baykal, Tamer Karadağlı, Güven Kokna, Baykal Saran, Bayhan Saran, Songül Öden, Yurdaer Okur, İpek Çeken, Hülya Gülsen Irmak, Şahap Sayılgan gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Ferhunde Hanım Ve Kızları yoldaşınız olacak!

Ferhunde Hanım Ve Kızları dizisi 1993 yılında başlayıp 15 Ocak 1999'da final yapmıştı. Nostaljik dizisinin senaristleri arasında da ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin senaryosunu Yeşim Olcay, Gülsüm Kaplan ve Sevim Hazel Ünsal hazırlıyordu. Türk televizyon tarihindeki en uzun soluklu dizi önce TRT'de sonra bir dönem İnterstar'da yayınlanmıştı. TRT'nin koronavirüs salgını sebebiyle güncellediği yayın akışında olan Ferhunde Hanım Ve Kızları dizisi 6 Nisan (bugün) itibariyle her sabah saat 08.30'da ekranlarda olacak. Aile bağları, komşuluk hikayeleri, iş ve ev hayatını oldukça düzgün bir uslup ve senaryo ile ekrana taşıyan Ferhunde Hanım Ve Kızları karantina günlerinde yoldaşınız olmaya talip. İyi seyirler...

06-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar