Menajerimi Ara Dizinden Final Kararı

Menajerimi Ara Dizinden Final Kararı
Sonunda uzun süredir kaçınılan ancak bir türlü kurtulunamayan acı gerçek geldi çattı. Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara’nın final tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz sezonun başlarında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlanılan ve yabancı bir diziden uyarlanan Pazar akşamlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara için sonunda yolun sonu göründü. Hakkında uzun süre final yapacak söylentileri olan ve adeta her bölüm bu bölüm final olacak diyerek yayına çıkan Menajerimi Ara için kanal yönetimi ve yapım şirketi final kararı aldı. Reytingleri başladığı günden itibaren bekleneni karşılamayan ve her türlü müdahaleye karşın reytinglerinde yükselme olmayan ve yine buna karşın yayınına devam eden Menajerimi Ara 18 Temmuz akşamı yayınlanacak bölümüyle birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Böylece geçen sezon başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Menajerimi Ara seyirciye veda edecek.

Yaz Sezonu Devam Edecekti

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve OJO Pictures tarafından hazırlanan Menajerimi Ara Pazar akşamları ekrana gelen ve sevilen yapımlardan biri olarak dikkatleri çekti. Reytinglerde bekleneni bir türlü veremeyen ancak buna karşın özellikle sosyal medya yönüyle oldukça güçlü olan yapım için kanal yönetimi ve yapım şirketi dizinin yaz sezonunda da devam etmesine karar vermişlerdi. Böylece fazla yapım olmayan yaz sezonunda dizi kendini toparlayacak ve en azından kanal yaz sezonu için bu diziyle yoluna devam ederek yeni bir yapım hazırlamaktan kurtulmuş olacaktı. Ancak ne yazık ki yaz sezonun ilk haftalarında bu ümit de yine yerle bir oldu. Menajerimi Ara yaz sezonunda yayınlanan bölümlerde de fazla bir varlık gösteremedi. Bunun üzerine de daha fazla ısrar etmenin doğru olmayacağına karar veren kanal yönetimi Menajerimi Ara için için final tarihini belirledi. Dizinin final tarihi olarak ise 18 Temmuz Pazar akşamı belirlendi.

Final Yapıyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan uyarlama dizilerden biri olan Menajerimi Ara 18 Temmuz akşamı final yapma kararı aldı. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı Menajerimi Ara sık sık konuk olarak aldığı oyuncularla da adından söz ettirdi. Pazar akşamlarının sevilen dizisi için artık son saymaya başlandı ve veda vakti geldi. Dizi 18 Temmuz akşamı son kez seyirciyle buluşacak ve ekranlara veda ederek yayın hayatını bitirecek.

29-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar