Menajerimi Ara 45. Bölüm izle (Final)

Menajerimi Ara 45. Bölüm izle (Final)
yuncu ve menajerlerin hayatlarını pazar akşamları ekrana getiren Menajerimi Ara 45. Bölümde Ego’dan kovulan ekip ajansı boşaltıyor. Barış'ın planı ekibi geri döndürebilecek mi?

Star Tv yapımı Menajerimi Ara dizisi düşen reytingler sonucu final kararı aldı. Oyuncu ve  menajerlerin parıltılı hayatlarını pazar akşamları ekrana getiren Menajerimi Ara 45. Bölümde Ego’dan kovulan tüm ekip eşyalarını toplar ve ajansı boşaltır. Bunun bir tehdit olduğunu anlayan Ceyda geri adım atacak mı? Dicle, karavanla kaçırdığı barış ile yeniden barışıyor. Rakip ajanslar bir yana kendi patronları Ceyda ile mücadele eden menajerler, ya hep ya hiç diyerek boşalttıkları ajansa geri dönecekler mi? Menajerlerin Ceyda tarafından ajanstan kovulmasına öfkelenen Kıraç’ın yeni bir plan yaptığı Menajerimi Ara 45. final bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Menajerimi Ara 45 Bölüm izle!

Yayınlandığı ülkede reyting rekorları kıran Call My Agent dizisinin uyarlaması olarak Star Tv ekranlarında Pazar akşamları izleyiciyle buluşan ancak ülkemizde istenilen reytingleri göremeyen Menajerimi Ara dizisi 45. final bölümüyle son kez ekrana geliyor. Köpek Balıklarıyla dolu acımasız menajerler sektöründe genç bir kız olan Dicle’nin tek başına sürdürdüğü mücadeleyi ekrana taşıyan Menajerimi Ara bir Ay Yapım ürünü olarak ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu başrolleri paylaşıyor. Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Melisa Seda, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan da eşlik ediyor. 

Ajansta ipler kopuyor

Dicle ve Barış, şamar olayı nedeniyle birbirine küstür. Abisinin tefecilere olan borcu yüzünden Ceyda’nın teklifini kabul etmek zorunda kalan Barış,  nihayet gerçeği Dicle’ye anlatır. Hem kızının ajanstan kovulmasına dayanamayan hem de Ceyda'ya iyi bir ders vermek isteyen Kıraç, sinsice bir plan yapar. Tüm menajerler ajansı boşaltır. 

Ceyda sonunda pes ediyor

Kızı Dicle arasındaki tüm buzlar eriten Kıraç’ın dahice planıyla Ceyda’ya karşı bir oyun  oynayan Menajerler nihayet amaçlarına ulaşır ve tek başına hiçbir şey yapamayacağını anlayan Ceyda, ekibi geri çağırtır. Ceyda'ya tm şartlarını kabul ettiren Kıraç ve menajerler için yapılacak tek şey geri dönüşü kutlamaktır. 

Dicle, Barış'ı kaçırıyor

Barış'ın tefecilerden kurtulmak için Ceyda ile mecburen anlaştığını öğrenen Dicle, bir kez daha Barış'ı affeder. Ancak gurur meselesi yapan Barış, teklifi kabul etmez. Her zaman bir çözüm yolu bulan Dicle, seti basar ve Barış'ın içinde olduğu karavanı kaçırır. Barış, tüm gerçeği öğrenen Dicle'ye geri dönecek mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Menajerimi Ara 44. final bölümü 11 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de! Keyifli seyirler.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar