Finlandiya - Rusya maçı canlı izle

Finlandiya - Rusya maçı canlı izle
Finlandiya - Rusya maçı canlı izle: Euro 2020 B Grubu'nda Finlandiya ile Rusya arasındaki maçı full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Finlandiya - Rusya maçı canlı izle: Euro 2020 B Grubu'nda Finlandiya ile Rusya karşı karşıya geliyor. Turnuvada ikinci maçlar bu karşılaşma ile başlıyor. Tarihinde ilk kez bir Avrupa Futbol Şampiyonası maçına çıkan Finlandiya, sürpriz bir şekilde elde ettiği Danimarka galibiyetiyle bu maça geliyor. Rusya ise turnuvaya Belçika mağlubiyetiyle başlamıştı. Finlandiya, maçta alacağı 1 puan ile çıkararak gruptan çıkma yolunda büyük bir adım daha atmak istiyor. Rusya, ise turnuvada yoluna devam etmek istiyorsa kesin olarak maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda. Gruptan çıkma mücadelesi veren iki takım da büyük bir mücadele sergileyecekler. Peki Finlandiya ile Rusya arasındaki mücadele internet üzerinde hangi adresten izlenebilir? Finlandiya - Rusya maçını canlitv.biz adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Mücadeleyi full HD ve kesintisiz izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Finlandiya - Rusya maçı canlı izle

Finlandiya ile Rusya mücadelesi futbolseverleri ekran başına geçirecek. St. Petersburg'ta oynanacak karşılaşma 16:00'da başlayacak. Bu önemli mücadele TRT 1 ve TRT 4K kanallarından canlı olarak ekrana gelecek. TRT 1 canlı yayınını bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Finlandiya - Rusya maçını full HD ve kesintisiz izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Finlandiya - Rusya maçı ilk 11'ler

Finlandiya XI: Hradecky, Tiovio, Arajuuri, O'Shaughnessy, Raitala, Schuller, Lod, Kamara, Uronen, Pukki, Pohjanpalo.

Rusya XI: Safonov, Fernadnes, Diveyev, Dzhikiya, Kuzyayev, Zobnin, Barinov, Ozdoev, Miranchuk, Golovin, Dzyuba.

Euro 2020 B Grubu'nda Finlandiya, ilk maçında Danimarka ile karşı karşıya geldi. İlk yarının sonlarında Danimarkalı Christian Eriksen'in geçirdiği rahatsızlık herkesi korkuturken hastanedeki oyuncunun durumunun stabil hale gelmesinin ardından yaklaşık 2 saatlik bir aranın ardından mücadele 2 saatlik aranın ardından kaldığı yerden devam etti. Finlandiya karşılaşmayı 60. dakikada Joel Pohjanpalo'nun attığı golle sürpriz bir şekilde 1-0 kazanmayı başardı. Rusya ise kendi evinde turnuvanın favorilerinden Belçika ile karşı karşıya geldi. Belçika, Lukaku, Meunier ve tekrar Lukaku'nun golleriyle Rusya'yı 3-0 mağlup etti.

Euro 2020 B Grubu puan durumu;

1. Belçika (3 Puan, +3 Averaj)     

2. Finlandiya (3 Puan, +1 Averaj)

3. Danimarka (0 Puan, -1 Averaj) 

4. Rusya (0 Puan, -3 Averaj)

16-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar