Türkiye - Galler maçı canlı izle

Türkiye - Galler maçı canlı izle
Türkiye - Galler maçı canlı izle: Euro 2020 A Grubu maçında Türkiye, İtalya ile karşı karşıya geliyor. Millilerimizin maçını kesintisiz ve full HD olarak bu adresten izleyin.

Türkiye - Galler maçı canlı izle: Euro 2020 A Grubu'nda milli takımımız ikinci maçında Galler ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta beklediğini bulamayan Türkiye, grubundan çıkabilmesi için büyük önem taşıyan Galler maçını kazanmak isteyecek. Tüm Türkiye'nin kalbi bu maçta atacak ve milyonlar televizyona kilitlenecek. Türkiye - Galler maçını internet üzerinden izleyecek izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceğiyle ilgili araştırma yapıyorlar. Türkiye - Galler maçını kesintisiz ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Galler maçı canlı izle

Türkiye, Bakü Olimpiyat Stadı'nda Galler ile karşılaşıyor. Türkiye, Euro 2020'nin 11 ev sahibi takımı arasında yer almasa da Azerbaycan'da oynanacak maçlar Türkiye için ev sahibi olmaktan farksız olacak. Türkiye'nin Euro 2020'deki macerası TRT ekranlarında yayınlanıyor. Türkiye ile Galler arasındaki oynanacak mücadele TRT 1 ve TRT 4K'dan canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Galler maçı muhtemel 11'ler

Türkiye muhtemel 11: Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Umut, Okay, Ozan, Cengiz, Hakan, Kenan, Burak.

Galler muhtemel 11: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Allen, Bale, Morrell, Ramsey, James, Moore.

Türkiye, Euro 2020'ye oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelen millilerimiz kötü bir oyun ortaya koyduğu maçtan farklı bir şekilde mağlup ayrıldı. Merih (K.K.), Inisgne ve Immobile'nin golleri İtalya'ya galibiyeti getirdi. Galler ise ilk maçta İsviçre'nin rakibi oldu. İsviçre'nin ikinci yarının başında Embolo'nun golüyle öne geçtiği karşılaşmada Galler, 74. dakikada Moore tarafında kaydedilen golle rakibine cevap verdi. Böyle maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Türkiye, Galler karşısında kaybetmesi halinde İsviçre maçı öncesinde gruptan çıkma şansını mucizelere bırakacak. Galler ise bu maçta alacağı 1 galibiyet ile yüksek ihtimalle gruptan çıkabilecek. Ancak son maçın İtalya ile oynanacağı da hesaba katıldığında maçta kaybetmeleri halinde oldukça kötü bir senaryo Galler'i bekliyor olacak. İki takımın da 3 puana fazlasıyla ihtiyacı olduğu ortamda oldukça heyecanlı bir maç bizleri bekliyor olacak.

Euro 2020 A Grubu puan durumu

1. İtalya (3 Puan, +3 Averaj)

2. Galler (1 Puan, 0 Averaj)

3. İsviçre (1 Puan, 0 Averaj)

4. Türkiye (0 Puan, -3 Averaj)

16-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar