Menajerimi Ara'ya 3 bomba isim konuk oluyor

Menajerimi Ara'ya 3 bomba isim konuk oluyor
Menajerimi Ara dizisi her hafta farklı konuklarla en çok izlenen dizilerden biri oluyor. Menajerimi Ara'ya 3 bomba isim konuk oluyor. İşte Menajerimi Ara konuk oyuncuları…

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi her hafta konuk ettiği ünlü oyuncularla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Star Tv'de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisi 3 başarılı ismi konuk etmeye hazırlanıyor. Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı isimleri kadrosunda toplayan Menajerimi Ara yine bomba bir bölümle geliyor. Menajerimi Ara'ya 38. Bölümde Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz ve Beyti Engin konuk oluyor.

Menajerimi Ara'ya 3 bomba isim

Menajerimi Ara dizisi ünlüleri ve menajerlerinin hayatını ekrana taşıyor. Komedi dram türünde olan Menajerimi Ara dizisi sezonun başarılı yapımlarından biri oldu. Sevilen dizi her hafta konuk oyuncu olarak farklı ünlü isimleri davet ediyor. Eğlenceli senaryolarla ünlülerin dünyasının arka planına ışık tutan Menajerimi Ara bazen de duygusal sahnelerle seyirciyi ekrana bağlıyor. Bir menajerlik şirketinin başarılı elemanlarının mücadeleleri ekrana yansıyor. Dizinin en çok konuşulan çifti Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Dicle ve Deniz Can Aktaş'ın canlandırdığı Barış karakterleri. Menajerimi Ara yeni bölümde ise dikkat çeken konuk oyuncuları ile çok konuşulacak.

Menajerimi Ara'da Bir Ada Masalı rüzgarı esecek

Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Bir Ada Masalı yakında yine Star Tv ekranında olacak. Dizinin iki başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Menajerimi Ara'ya konuk oluyor. Aynı yapım şirketinin başarılı projelerinde yer alan oyuncular bir araya gelecek. Menajerimi Ara dizisi sevilerek izlenirken Bir Ada Masalı ise merakla bekleniyor. Sevilen iki fenomen oyuncu Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Bir Ada Masalı'ndan önce Menajerimi Ara'da seyirci karşısına çıkacak. Menajerimi Ara'ya konuk olan bir diğer oyuncu ise Beyti Engin oldu. Beyti Engin Menajerimi Ara'da hangi menajerle çalışacağı ise merak konusu. Star Tv'de pazar akşamları saat 20.00'da ekrana gelen Menajerimi Ara konuk oyuncuları ile başarılı bir hafta daha geçirmeye hazırlanıyor.

12-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar