Flaş Gelişme! Ünlü Oyuncu Yasak Elma'ya Geri Dönüyor

Flaş Gelişme! Ünlü Oyuncu Yasak Elma'ya Geri Dönüyor
Televizyon dizileri arasında en entrika dolu hikayeye sahip yapımlardan biri olan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma’da flaş bir gelişme yaşanıyor.

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk yayını 2018 yılında seyirciyle buluşan Yasak Elma bu sezon da ilgi ve heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Fox Tv’nin en çok seyredilen yapımları arasında olan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma etkili ve merak uyandıran hikayesiyle her sezon yayınlandığı pazartesi akşamlarında en çok izlenen ilk üç yapımdan biri olmayı başardı. Tam bir fenomene dönüşen yapım bu sezon final sezonuyla ekrana gelirken reytinglerde yine kanalının yüzünü güldürüyor. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken zaman zaman hikayeye göre yeni oyuncular da dizinin kadrosuna dahil oluyor ya da ayrılıyor. Başrolünde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide ana oyuncu olarak rol alan Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın karakterinin ablası Zeynep karakterini canlandıran ve ilk sezon sonunda diziden ayrılan başarılı ve genç oyuncu Sevda Ergince’nin diziye geri döneceği öğrenildi.

 

Zeynep (Sevda Ergince) Geri Dönüyor

Fox Tv’nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekranlarda yer alan Yasak Elma yine başarılı sonuçlarla kanalını mutlu etmeyi başarıyor. Medyapım tarafından dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin kadrosuna eski oyuncularından biri geri dönüyor. Dizinin ilk sezonunda Zeynep karakteriyle seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu sevda ergince diziye geri dönüyor. Dizide başrol oynayan Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin ablası olan ve ilk sezonunda oldukça dikkat çeken bir hikaye ile seyirci karşısına çıkan sevda Erginci Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra pek çok dizide yer almış ve yapımcıların vazgeçemediği oyuncular kervanına katılmıştır.

Zeynep’in Hikayesi Ne Olacak?

Yasak Elma’nın ilk sezonunda yer alan ve dizide Zeynep karakteriyle seyirci karşısına çıkan Sevda Ergince’nin Yasak Elma’ya geri dönecek olması oldukça heyecan uyandırdı. Dizinin ilk sezonunda Zeynep, Alihan ile (Onur Tuna) evlenerek yurt dışına çıkmış ve böylece hikayeden ayrılmıştı. Dizinin önümüzdeki bölümlerinde güzel oyuncunun canlandırdığı Zeynep’in Türkiye’ye Alihan’dan ayrılmış ve başka biriyle evli olarak döneceği öğrenildi. Bu gelişme dizinin seyircisini heyecanlandırırken Sevda Ergince’nin dizide kalıcı olmayacağı öğrenildi ancak kaç bölüm yer alacağı ise belirtilmedi. Öbür taraftan dizinin kadrosuna 150. Bölümde ünlü manken Aylin Arasıl’ın bir bölümlüğüne konuk oyuncu olarak katılacağı öğrenildi. Yasak Elma her pazartesi akşamı saat 20:00’da Fox Tv’de ekrana geliyor.

03-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar