Ünlü Oyuncu Merve Boloğur Evlendi

Ünlü Oyuncu Merve Boloğur Evlendi
Sosyal medyanın ve magazin basınının önde gelen ünlü isimlerinden oyuncu Merve Boloğur dün Dj Mert Aydın ile nikah kıyarak dünya evine girdi.

Magazin ve sosyal medya dünyasının ünlü isimlerinden Merve Boloğur ile müzisyen Mert Aydın dün Üsküdar Belediye Başkanı’nın kıydığı nikahla dünya evine girdi. 2015 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Murat Dalkılıç’ın ardından ikinci evliliğini yapan ünlü oyuncu Merve Boloğur daha önce mert Aydın’dan evlenme teklifi almış ve evet demişti. Çiftin nikahlarına çok yakın arkadaşları katılırken Merve Boloğur’un nikah şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş yaparken Mert Aydın’ın şahitliğini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yaptı. Ünlü çiftin nikahı Fuat Paşa Yalısı’nda kıyılırken çiftin nikahları sosyal medya başta olmak internet haber siteleri ve magazin basınında da geniş yer buldu. Ünlü çiftin nikah töreninde gayet mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Nikahtan Önce Soyadı Değişti

Magazin basını ve sosyal medyanın ünlü isimlerinden biri olan ve hemen her gün haberi yapılan ünlü isim Merve Boloğur ile geçtiğimiz aylarda evlenmeye karar verdiği DJ Mert Aydın dün Üsküdar Fuat Paşa Yalısı’nda kıyılan nikahla dünya evine girdi. Ünlü ismin Merve Boloğur straplez yaka bir gelinlik giyerken nikaha hazırlanma anını sosyal medya hesabından canlı yayınladı. Aynı zamanda sosyal medya hesabından soyadını Aydın olarak güncelleyen ünlü ismin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan ünlü isim “sevgi evliliği, aşk evliliği yapıyorum. Evlilik teklifi çok hoşuma gitti. Gayet güzeldi. Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli” ifadelerini kullanmıştı.

İki Gelinlik Giydi

Dj Mert Aydın ile nikah kıyarak ikinci kez dünya evine giren ünlü isim Merve Boloğur’un evliliği sosyal medya gündeminde yoğun şekilde gündem oldu. Ünlü ismin takipçileri en başından sonuna kadar nikahı takip ederken ünlü ismin paylaştığı resimler de oldukça fazla bir şekilde beğeni topladı. Öbür taraftan ünlü isim nikah için iki farklı gelinlik tercih etti ve nikahta iki farklı gelinlik giydi. Nikahtan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü isim Merve Boloğur “kocam dedim dedim kocam oldun. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

03-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar