Flaş! Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül Diziden Ayrıldı!

Flaş! Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül Diziden Ayrıldı!
Star Tv’de ekrana gelen başarılı dizi Sefirin Kızı’nın Nare’si güzel oyuncu Neslihan Atagül sağlık sorunları sebebiyle diziyle yollarını ayırdı. İşte detaylar!

Dizi dünyasında son dakika ve flaş bir haber yayınlandı. Star Tv’de pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve ikinci sezonunu yaşayan başarılı dizi Sefirin Kızı’nda kadın başrol oyuncusu olan ve dizide Nare karakterini canlandıran güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün diziden ayrılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde bir rahatsızlık geçiren başarılı oyuncunun bu rahatsızlığı sebebiyle diziye devam edemeyeceği ve diziden ayrılacağı öğrenilirken yapım şirketi ve Neslihan Atagül’de sosyal medya hesaplarından birer paylaşım yaparak durumu sevenlerine ve takipçilerine bildirdiler. Güzel oyuncu Neslihan Atagül paylaşımında rahatsızlığını belirterek sevenlerine yeni yapımlarda görüşmek üzere veda etti. Bu şok son dakika gelişmesi Sefirin Kızı hayranlarını derinden üzerken dizi dünyası da Sabina Toziya’dan sonra ikinci bir oyuncunun aynı gün diziden ayrılmasıyla şok oldu. İşte detaylar!

Nare Sefirin Kızına Veda Etti!

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen başarılı dizi Sefirin Kızı’nın başrol oyuncusu Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrıldı. Ayrılığını sosyal medya hesabından duyuran Neslihan Atagül “herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı. Ayrılıkla ilgili yapım şirketi de bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda “oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz” ifadeleri yer aldı.

Neslihan Atagül’ün Hastalığı Ne?

20 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Neslihan Atagül son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol aldı. Oyuncu rahatsızlığı sebebiyle diziye veda ederken takipçileri ve sevenleri Neslihan Atagül’ün rahatsızlığını merak etmeye başladı. Neslihan Atagül’ün yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu, bağırsakların düzenli çalışmaması ve süzmesi gereken zararlı maddeleri süzemeyerek kana karışmasına engel olamamasıyla ortaya çıkmaktadır. Bağırsak hücreleri arasındaki sıkı bağlantının bozulması ve zararlı organizma ve toksinlerin kana karışması durumuna geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı adı verilmektedir. Bu rahatsızlığı sebebiyle son zamanlarda aşırı kilo kaybı yaşamaya başlayan Neslihan Atagül’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

18-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar