Neslihan Atagül’den Kadir Doğulu Açıklaması

Neslihan Atagül’den Kadir Doğulu Açıklaması
Alaçatı'da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen Kadir Doğulu’nun bir başka kadınla da dini nikahla evlendiği iddiası ortaya atıldı. Neslihan Atagül'ün açıklaması haberimizde.

Gecenin Ucunda dizisinde hayat verdiği Macide rolüyle yıldızı parlayan Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu ile ilgili açıklama geldi. Kadir Doğulu’nun kadınlarla sarmaş dolaş görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle gözler Neslihan Atagül’e çevrildi. Kadir bana annemden daha yakın, diyen güzel oyuncunun açıklamaları merak konusu oldu. Neslihan Atagül kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Neslihan Atagül’ün açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar

Neslihan Atagül’den Kadir Doğulu Açıklaması

Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, başrollerini paylaştığı Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerini bitirdi ve tatile çıktı. Alaçatı'da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen Kadir Doğulu’nun uygunsuz görüntüleri sosyal medyada bomba etkisi yaparken ünlü oyuncu hakkında bir başka kadınla da dini nikahla evlendiği iddiası ortaya atıldı. Görüntüler ve iddialar üzerine gözler oyuncu çifte çevrildi. Kadir Doğulu’nun sessiz kaldığı iddialar üzerine açıklama eşi Neslihan Atagül’den geldi.

Kadir bana annemden dahah yakın

Bir söyleşiye katılan Neslihan Atagül, samimi açıklamalarda bulundu. Beni annem bile anlamıyor, diyerek duygularını paylaşan güzel oyuncu kendini şu cümlelerle anlattı: "En korktuğunuz anları düşünün. Hiç kimseyle paylaşamıyorsunuz. Yeri geliyor anneniz bile, sizi doğuran bile sizi anlayamıyor. Benim de öyle. Yeri geliyor beni anlamıyor ve ben sürekli kendimi anlatmaya çalışılıyorum. Ama bana annemden daha da yakın biri var hayatta. Babamdan çok daha yakın biri var hayatta: Eşim Kadir. Eşim olmadan önce, insan! Ve ben şu an bu yakınlığı onunla deneyimleyebiliyorum. Biz ne olursa olsun Kadir ile birbirimizi yargılamadan önce oturup gözlerimizin içine bakıp, ne varsa yetkinliklerimiz, noksanlıklarımız konuşuruz. Bunu annemle yapamıyorum, abimle yapamıyorum, çok yakın dediğimiz arkadaşımla yapamıyorum bazen ama Kadir ile bunu yapabiliyorum."

Neslihan Atagül Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine Yaprak Dökümü dizisiyle başlayan genç oyuncu, Fatih Harbiye dizisiyle geniş hayran kitlesi kazandı. Canım Babam, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye, Kara Sevda gibi dizilerde oynayan Atagül, Sefirin Kızı dizisinde hastalandı ve setlere uzun bir süre ara verdi. Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül, son olarak Gecenin Ucunda dizisinde eşiyle birlikte başrolleri paylaştı.

03-05-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar