Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün yeni adresi belli oldu

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün yeni adresi belli oldu
Ekranın sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün yeni adresi belli oldu. Yeni sezonda yine eğlenceli programlar devam edecek. Safiye Soyman ve Faik Öztürk hangi kanalda?

Televizyon kanalları yeni sezonda bir birinden özel programlarla ekran yarışına başladı. Hem diziler hem de eğlence programları akşamlarınızı şenlendirecek. Televiyon dünyasının en renkli kişiliklerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisinin de yeni sezon adresi belli oldu. Yaptıkları eğlence programlarıyla dikkat çeken çift, yayın hayatına yeniden başlayacak Flash Tv ile anlaşma sağladı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk seyirciyle Flash Tv ile ekranından buluşacak.

Faik Öztürk ve Safiye Soyman hangi kanalda?

Eğlence programları ile ün salan Flash Tv 11 Ekim'de yeniden yayın hayatına başlıyor. Dikkat çeken realty showlar, haber programları ve bol halaylı eğlence programlarıyla bilinen Flash Tv ekranı uzun süredir kararmıştı. Yeniden yayın kararı alan Flash Tv'nin anlaşma sağladığı isimler arasında Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi de yer alıyor. Birbirleriyle atışmaları, şarkıları ve konuklarıyla sevilen programlara imza atan ünlü çift Flash Tv ekranında olacak. Renkli kostümleri ve konuklarıyla dikkat çeken programlar hazırlayan Safiye Soyman ve Faik Öztürk şarkılar ve türkülerle eğlenceli dakikalar yaşatmaya kaldıkları yerden devam edecek.   

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün programı ne zaman başlıyor?

Safiye Soyman'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlerin kulaklarının pasının silindiği programlarda Faik Öztürk'ün esprileri havada uçuşmaya devam edecek. Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi programlarına aldıkları konuklarla da eğlencenin her halini yaşatıyor. Yayın hayatına 11 Ekim'de yeniden başlayacağı bilinen Flash Tv'de yapacakları program ise ikilinin sevenlerini heyecanlandırdı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün Flash Tv'deki programının yayın günü netleşmese de çok yakında seyirciyle bulaşacakları tahmin ediliyor.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk ekranların en renkli çifti olarak tanınıyor. Ünlü çift evli olarak bilinse de resmi olarak evli değiller. Safiye Soyman ve Faik Öztürk 1999 yılından beri beraber yaşıyor ve çeşitli televizyon kanallarında çok sayıda programı birlikte yapıyor.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar