Fox Tv yayın Akışı / 9 Mart 2019 Cumartesi

Fox Tv yayın Akışı / 9 Mart 2019 Cumartesi
Fox Tv 9 Mart Cumartesi günü yayın akışında neler var? Yeni yapımlar yayına girecek mi? Uzun süredir beklenen Bir Aile Hikayesi yayın akışında var mı? Fox Tv 9 Mart yayın akışı;

Fox Tv Yayın Akışı / 9 Mart 2019

Fox Tv yaptığı atılım ve yeniliklerle evlerimizdeki televizyon kumandasında en sık ziyaret ettiğimiz ilk üç televizyon kanalının içine girmeyi başarmış durumda. Hatta bu durum çoğunlukla ilk ikiyi zaman zaman da birinci sırayı zorluyor. 9 Mart Cumartesi günü Fox Tv yayın akışında yeni bir yapım dikkat çekiyor. Kanal D nin cumartesi günlerinin başarılı dizisi İkizler Memo - Can'a rakip olabilecek Bir Aile Hikayesi. 9 Mart Cumartesi günü Fox Tv'de başlıyor. İşte 9 Mart Cumartesi günü Fox Tv yayın akışı.

9 Mart Cumartesi Fox Tv yayın Akışı

08.30 İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu (Canlı)   

11.15 Memet Özer ile Mutfakta (Program)

12.15 Dünya Avucunuzda (Program)

13.15 Doogal'ın Sihirli Yolculuğu (Tvde İlk)

14.45 Bizim Hikaye (Dizi - Tekrar)

17.00 Yasak Elma (Dizi - Tekrar)

19.00 Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu (Canlı) 

20.00 Bir Aile Hikayesi Yeni Dizi 1. Bölüm

00.30 İlk Buluşma (Program)

01.45 Yasak Elma (Dizi - Tekrar)

04.00 İnadına Aşk (Dizi - Tekrar)

05.45 Kiraz Mevsimi (Dizi – Tekrar)

Görüldüğü gibi kanalın yayın akışında ana haberden sonra yeni bir dizi dikkat dikkat çekiyor, Bir Aile Hikayesi.

Bir Aile Hikayesi Künyesi ve Konusu

9 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin çekimleri uzun süredir devam ediyordu. Medyapım tarafından yapılan dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Merve Girgin ve Senaristliğini ise Deniz Madanoğlu üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan gibi oyuncuların oynayacağı dizi ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizinin ilk bölümünde aynı gün otuz beşine basan dört insanın hikayesi anlatılacak. Hayatlarının en önemli gününü yaşamak üzere olan bu dört kişiden Cem çok sevdiği karısı Reyhan’la doğum gününü kutlamaya hazırlanırken, Reyhan’ın aniden doğum sancısı tutar. Riskli bir doğum olmasına rağmen, son ana kadar her şeyin yolunda gideceğine inanırlar. Ancak hayatın onlar için bambaşka bir planı vardır. Fazla kilolarıyla başı dertte olan Beste, otuz beşinci doğum gününde hayatını sorgular. Hala bekar ve işsizdir. Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur’un ise bir sırrı vardır. Bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. İyi haberi doğum gününde alır. Beş yıldır büyük bir markanın reklam yüzü olan Berk’in asıl hayali oyuncu olmaktır. Sonunda iyi bir filmde oynama şansı yakalar ancak yapımcısından izin alamaz. İlk bölümüyle ekrana gelecek Bir Aile Hikayesi bakalım Fox Tv de neler yapacak?

 

 

09-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar