Fox Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte 13 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışı...

Fox Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte 13 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışı...
Fox Tv’nin 13 Mart Perşembe yayın akışı nasıldır? Bu sorunun cevabını verdikten sonra bugün final yapacak olan Vurgun dizisinden bahsedeceğiz.

Fox Tv yayın akışında hangi programlar var? İşte 13 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışı...

Fox Tv’nin 13 Mart Perşembe yayın akışı nasıldır? Bu sorunun cevabını verdikten sonra bugün final yapacak olan Vurgun dizisinden bahsedeceğiz. Fox Tv’de bugün yayın akışı nasıldır, detaylara geçelim.

Fox Tv 13 Mart Yayın Akışı

07.15: İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

10.00: Çağla ile Yeni Bir Gün

12.15: Kadın

13.45: Bir Aile Hikayesi

16.00: Zuhal Topal'la Sofrada

19.00: Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

20.00: Vurgun (Final)

00.00: Bizim Hikaye

02.30: Zuhal Topal'la Sofrada

04.30: İnadına Aşk

05.45: Kiraz Mevsimi

FOX TV'nin yeni Dizisi Vurgun Final mi yapıyor?

Sezona iddialı başlayan ve başrollerinde Deniz Çakır ile Erkan Petekkaya'nın olduğu Vurgun dizisi, henüz beş bölüm yayınlanmasına rağmen 6'ıncı bölümü ile final yapıyor. İlk bölümü yayınlandıktan sonra istenen reytinge ulaşamayan dizi 6'ıncı bölümle izleyiciye veda ediyor.

Deniz Çakır bundan önce oynadığı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” kadrosundan çıkarılmıştı. Deniz Çakır’ın Vurgun'da da istediğine ulaşamadı. Reytinglerde beklenen performansa ulaşamayan dizi, henüz 5 bölüm oynamasına rağmen 6. Ve son bölümle ekranlara veda edecek.

Oysaki sezona çok iddialı başlamıştı

Fox Tv'nin adı gibi vurgun yapıp ortalığı domine edeceği dizisi sezona çok iddialı başlamış hatta başarılı oyuncuları bir araya getirmişti. Oldukça yüksek maliyete rağmen reytinglerde düşük çıkınca final kararı aldı. Başarılı oyunculardan Begüm Birgören, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Emre Kınay, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve daha birçok usta oyuncusuyla seyirci karşısına çıkan Vurgun 6. bölümün ardından ekranlara veda edecek.

Vurgun dizisi iddialı kadrosuyla dikkat çekerken yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapacağı dizinin çekimlerine başlandığı haberi geldi. Kayıtdışı dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Erkan Petekkaya’nın dizide, 10 yıl komada kaldıktan sonra uyanan iş insanı Kemal Vardar karakterini oynayacağı öğrenildi.  Sosyal medyada çok konuşulan Vurgun dizisinin konusu ne? İşte detaylar...

Vurgun Dizisinin Konusu Neyden bahsediyordu?

‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in eşi ve Reyhan’ın hikayesini anlatıyordu. Altan Dönmez'in yönettiği dizide Başar Başaran ile Emre Özdur senaryosunu yazıyordu.Uzun süredir komada kalan Kemal'in komaya girmeden önce şirkette bir yangın çıkmış ve Kemal yangından kurtulamamıştı. Hastanede hemşire Asya'nın aşık olduğu Vurgun dizisinde Kemal’in eşi onun uyanmasını istiyor ancak bir yerlerde bir hata yapıyordu. Kemal uyandıktan sonra olaylar gelişmişti.

 

13-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar