Fox Tv’den Yabancı Film Kuşağı Geliyor

Fox Tv’den Yabancı Film Kuşağı Geliyor
Son dönem yayınladığı dizilerden beklediği verimi alamayan Fox Tv Cuma akşamlarını yabancı filmlere ayırmaya ve Yabancı Film Kuşağı yapmaya karar verdi.

Televizyon kanalları gün içi ve prime time kuşağını her türden ve her konudan dizilerle doldurmuş durumda. Kanallar en iyi reyting yaptığını düşündükleri dizi projeleriyle seyirci karşısına çıkarken dizilerden aldıkları başarı ve reytinge göre de reklam pastasından pay alıyorlar. Birbirinden iddialı ve yüksek bütçeli yapımlarla seyirci karşısına çıkan bu diziler kimi zaman başarıya ulaşıyor ve reytinglerde üst sıralarda yer alıyor kimi zamanda ne yazık ki tüm çabalara ve harcanan milyonlarca liraya rağmen seyirciye ulaşamıyor. Bu durum karşısında da dizilerin yayıncıları kanallar bu diziler için final kararı almak zorunda kalıyor. Son iki sezondur ekrana getirdiği dizilerden umduğunu bulamayan ve en çok dizinin erken final yaparak yayından kaldırıldığı kanal olan Fox Tv bu sezon yine büyük umutlarla yayın akışına koyduğu dizilerin pek çoğunu bitirdi. Reytinglerde rakiplerinin oldukça gerisinde kalan Fox Tv her an yeni dizileri yayına hazırlarken başka bir uygulamayı da hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yabancı Film Kuşağı

Televizyon kanalları içinde dizilerinden verim alamayan kanalların başında gelen Fox Tv eskiden kanalların uyguladığı yabancı film kuşağı akışına geri dönüyor. Kanal vizyonda başarıya ulaşmış birbirinden ünlü filmlerden oluşan bir kuşak hazırlamaya karar verdi. Yıllardır yabancı film ekrana getirmeyen Fox Tv yabancı film kuşağını Cuma akşamları seyirciyle buluşturmaya başlıyor. Marvel Filmlerinden oluşan bir seriyi ilk olarak ekrana getirecek kanal bu akşam 2008 yılı yapımı gişe rekortmeni Iron Man’i yabancı film kuşağında ilk olarak seyirciyle buluşturuyor.

Her Cuma Bir Film

Yıllardır yabancı film yayınlamayan Fox Tv dizilerden umduğunu bulamayınca yeniden yabancı filmlere dönme kararı aldı. Kanal yönetimi her Cuma akşamını yabancı film kuşağı için ayırırken kanal, kendisi gibi Disney’in bünyesinde yer alan Marvel filmlerini seyirciyle buluşturmaya karar verdi. Fox Tv yönetimi ilk olarak bu akşam Iron Man’i ekrana getirirken bu filmi sırasıyla

-          Thor (2011)

-          İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011)

-          Yenilmezler (2012) filmleri takip edecek. Filmlerin başarısına göre yabancı film kuşağını devam ettirecek olan kanal aynı zamanda yeni dizileri ekrana getirmeyi de sürdürecek. Kanal bu akşam yabancı film kuşağında ilk olarak Iron Man’i saat 20.00’da seyirciyle buluşturacak.

17-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar