Fox Tv’den Yeni Dizi “Ferhat İle Şirin”

Fox Tv’den Yeni Dizi “Ferhat İle Şirin”
Fox Tv 2020 yayın dönemi için şimdiden hazırlıklara başladı. Kanal Ferhat İle Şirin Dizisi için O3 Medya ile anlaştı. Peki Dizinin baş rolünde kim var? İşte detaylar!

Kanallar Eylül yayın dönemi için hazırlıklarının sonuna gelirken daha bu yayın dönemine girmeden gelecek yayın döneminin hazırlıklarına ve planmalarına başladılar. Planladıkları dizi ve yapımların reyting veya başka bir nedenden dolayı yayından kalkması durumunda yedekte tutmak ve her an yayına sokmak için yeni yapımlara yönelen ve bunların da hazırlıklarını sürdüren kanallardan Fox Tv özellikle dikkat çekiyor. Kanal daha şimdiden 2020 yılının dizilerinin planlamasını yapmaya başlamış durumda. Bu dizilerden adı şimdilik Ferhat İle Şirin Dizisi için çalışmalar oldukça ilerlemiş durumda. Bu yazımızın konusunu Fox Tv’de 2020 yılında yayınlanması planlanan Ferhat İle Şirin dizisi ile ilgili gelişmeler yer alıyor.

Fox Tv’ye Yeni Dizi “Ferhat İle Şirin”

2019 – 2020 yayın döneminde bünyesinde, Yasak Elma, Kadın, Kurşun (Yeni Dizi), Mucize Doktor (Yeni Dizi), Her Yerde Sen (Yeni Dizi), Bir aile Hikayesi, ve Savaşçı gibi dizileri bulunduran Fox Tv daha şimdiden 2020 yılının dizilerinin hazırlıklarına da başlamış durumda. Bu dizilerden olan Ferhat İle Şirin için kanal, O3 Medya ile anlaşmaya varmış durumda. Yeni dizi Ferhat ile Şirin için o3 Medya’da hızlı bir hazırlık sürecine başladı. Dizinin imkansız ve sürükleyici bir aşkı anlatacağı iddia edilirken henüz konusu ve hikayesi tam olarak netlik kazanmamış durumunda. Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim için Mehmet Ada Öztekin adı geçerken, dizi de rol alacak oyuncularda yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu isimlerden ilki geçtiğimiz dönem Star Tv’de yayınlanan Söz Dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Tolga Sarıtaş olurken kadın başrol için kesin olmamakla beraber Birce Akalay’ın adı kulislerde dolaşmaya başladı.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu aslen Sivaslıdır. Tolga Sarıtaş lise eğitiminin ardından oyunculuğa merak salmış ve bunun için Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda çeşitli oyunlarda yer almıştır. 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteri ile bir anda kariyerinin basamaklarını hızla tırmanmaya başlamıştır. Tolga Sarıtaş, 2015 yılında Güneşin Kızları’nda başrol olarak yer almıştır. Oyuncu en son oynadığı ve bir anda kendisini aranan oyuncular sınıfına sokan Söz dizisinde üsteğmen Yavuz karakteriyle ünlenmiştir.

Tolga Sarıtaş’ın Oynadığı Yapımlar

Söz (Üsteğmen Yavuz)

Kötü Çocuk (Sinema Filmi)

Güneşin Kızları (Ali Mertoğlu)

Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil)

Benim Adım Gültepe (Murat)

20 Dakika (Ferdi)

Sen de Gitme

Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir)

Arka Sokaklar (Doğan)

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Kaledeki Yalnızlık

22-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar