Fox Tv’den Yeni Yazlık Dizi: Yanık Ülke

Fox Tv’den Yeni Yazlık Dizi: Yanık Ülke
Yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanan Fox Tv ve sektörde büyük işlere imza atan Süreç Film yeni bir dizi için el sıkıştı.

Bu sezon yayınladığı dizilerden umduğu sonuçları alamayan Fox Tv işi şimdiden sıkı tutmaya karar verdi. Kanal yeni yayın dönemi için proje arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede kanal Süreç Film ile yeni bir proje konusunda anlaşarak çalışmalara başladı. Yapımcı şirket olarak Süreç Film tarafından hazırlanacak ve şimdilik masa başı çalışmaları devam eden Yanık Ülke adlı dizinin yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayına gireceği öğrenildi. Bir aşk ve dram türünde ele alınacak dizide iki aşığın başına gelenler ve yaşadıkları konu edilecek. İlk bölümünün tamamen yurt dışında çekileceği öğrenilen dizinin cast çalışmaları başladı. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi’nin oturacağı dizi eylül yayın döneminde Fox Tv’de ekrana gelecek.

Yanık Ülke

Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Süreç Film Fox Tv için yeni bir projenin hazırlıklarına başladı. Eylül yayın döneminde seyirci ile buluşacak olan Yanık Ülke adlı projenin ilk hazırlık çalışmaları başlarken dizinin ilk bölümünün yurt dışında çekileceği ve ekibin bunun için Montenegro’da mekan bakmaya ve hazırlık yapmaya başladığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yönetmen koltuğunda Benal Tairi’nin oturacağı dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener kaleme alacak. Aşk ve dram türünde ele alınacak Yanık Ülke dizisinin çekimleri yurt dışında başlayacak ve Türkiye’de devam edecek. Proje için mekan çalışmaları hem yurt dışında ve hem de yurt içinde devam ederken dizinin cast çalışmaları da gizli bir şekilde devam ediyor.

Kerem İle Sevda’nın Hikayesi

Süreç Film tarafından FoxTv için hazırlıkları başlayan yeni dizi Yanık Ülke sektörde merak edilmeye başlandı. Yayınladığı dizilerden son dönemlerde umduğunu bulamayan Fox Tv, en iyi iş yapan Yasak elma dizisinin final yapacak olması sebebiyle başarılı bir dizi için çalışmalarını hızlandırdı. Büyük ihtimalle Yasak Elma’nın yerine yayına konacak olan Yanık Ülke’de, yolları yurt dışında kesişen Kerem ile Sevda’nın Manisa’ya kadar uzanan etkileyici aşkları konu edilecek. Dizide olaylar ilk kez gördüğü Sevda’ya yapılan haksızlığa karşı çıkan Kerem’in hapse girmesiyle başlayacak. Yanık Ülke yeni yayın döneminde Fox Tv’de ekrana gelecek.

10-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar