Flaş Haber! Aile Dizisinin Setinde Kaza

Flaş Haber! Aile Dizisinin Setinde Kaza
Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in yer aldığı Aile dizisinin setinde kaza yaşandı. Kazada yaralananlar oldu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Ay Yapım imzalı Aile dizisinin setinden üzücü bir haber geldi. Halen 11. Bölüm çekimleri devam eden ve aldığı reytinglerle Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizinin çekimleri sırasında istenmeyen bir kaza yaşandığı ve kaza sırasında set çalışanlarının bazılarının yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İnternet haber sitelerinde ve magazin basınında yer alan haber bir anda gündemin ilk sıralarına otururken dizinin yapım şirketi Ay Yapım ise sosyal medya hesabından kazaya ilişkin bir açıklama yayınladı ve olayın her yönüyle araştırıldığını ve incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Kazaya ilişkin detaylı bir bilgi edinilemezken kazanın çekimleri devam eden 11. Bölümün final sahnesinde yaşandığı öğrenildi.

Kazaya İlişkin İnceleme Başlatıldı

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinin 11. Bölüm çekimleri sırasında üzücü bir kaza yaşandı. Dizinin çekimleri sırasında yaşanan kaza sonrası bazı çalışanların yaralandığı bildirildi. Dizinin yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada “Aile dizimizin 11. Bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmense ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” ifadeleri kullanıldı. Kazanın nasıl olduğu ve içeriği hakkında ise bir bilgi edinilemedi.

Aile Dizisi

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aile dizisi İzmir ve İstanbul’da çekiliyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız yer alıyor. Salı akşamları yayınlanan ve sezona henüz yeni başlayan dizinin oyuncu kadrosunda

-          Kıvanç Tatlıtuğ - Aslan

-          Serenay Sarıkaya – Devin

-          Nejat İşler

-          Nur Sürer

-          Canan Ergüder ve

-          Yüsra Geyik yer alıyor. Reytingi yüksek dizi Salı akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar