Fox Tv'nin en iddialı yeni dizilerinden Kurşun'un yayın tarihi belli oldu!

Fox Tv'nin en iddialı yeni dizilerinden Kurşun'un yayın tarihi belli oldu!
Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olmayı hedefleyen yeni dizi Kurşun'un yayın tarihi belli oldu. İşte yeni dizi Kurşun'un yayın tarihi..

Yeni sezon hazırlıklarını tam hızıyla tamamlayan Kurşun dizisi izleyicisinin karşısına çıkacağı günü duyurdu. Merakla beklenen Kurşun'un dizisinin yayın tarihi belli oldu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun yeni dizisi Kurşun'un yayın hayatına başlayacağı o tarih...

Most Production'ın yeni sezon bombası Kurşun efsane kadrosu ile izleyici üzerinde büyük merak uyandırdı. Diriliş Ertuğrul'dan sonra yeniden ekranlara çıkmaya hazırlanan Engin Altan Düzyatan, dizinin başrol oyuncularından biri. Engin Altan Düzyatan'a eşlik eden kadın başrol oyuncuları ise güzellikleri ile dünyanın gündemine oturan Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç oldu. Bu sağlam başrollerin bulunduğu dizinin nasıl bir hikayeye sahip olduğu ise büyük merak konusu oldu. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç'ın yanı sıra Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya da dizinin oyuncuları arasında yer alıyor. Peki Fox TV ekranlarının büyük umut ve iddialarla hazırladığı Kurşun dizisi ne zaman başlayacak? Fox Tv bu son bombası ile reytinglerde istediği performansı sergileyebilecek mi? işte Kurşun dizisinin yayın tarihi..

Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Kurşun dizisi için geri sayım başladı. Heyacanla beklenen Kurşun dizisi, 1970’li yıllarının İstanbul’unda tüm gücüyle adalet arayan başarılı Savcı Orhan Atmaca yani Engin Altan Düzyatan ve kalemine güvenen hırslı ve güzelliği ile göz dolduran gazeteci Leyla Devrim’in yani Burçin Terzioğlu'un yer altı dünyasındaki kötülüklere karşı birlikte verdikleri amansız mücadeleyi anlatıyor. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya'nın başrollerini paylaştığı diziyi büyük bir heyecanla bekleyenler için müjdeli haber geldi. Efsane konu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan yeni dizi Kurşun'un yayın tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı yeni sezonun en iddialı dizilerinden olan “Kurşun”, 23 Ekim Çarşamba saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. İyi seyirler dileriz..

 

06-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler