Fox Tv’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor

Fox Tv’nin İddialı Dizisi Final Yapıyor
Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan ve Fox Tv’nin iddialı yapımı olan Misafir için final kararı verildi. Dizinin 5. Bölümde final yapacağı öğrenildi.

Fox Tv ekranlarında yaprak dökümü sürüyor. Kanal bu sezon ekrana taşıdığı yapımlardan beklediği reytingleri alamadı ve bu durum ne yazık ki bu yapımların bir bir erken final yapmasıyla sonuçlandı. Kanal bu konuda net bir tavır takınarak beklenen reytingi alamayan yapımlara fazla şans tanımıyor ve biran önce final yaptırarak yerine yenilerini yayın akışına koyuyor. Bu sezonun en iddialı dizilerinden olan ve kanalın da büyük beklenti içine girdiği yeni yapımlardan Oasis adlı yabancı bir dizeden uyarlanan Misafir’in de erken final yapacağı öğrenildi. Perşembe akşamları seyirciyle buluşan dizi kanalın en iddialı yapımları arasında gösteriliyordu. Başrollerinde ünlü isimler Buğra Gülsoy ile Hazal Kaya’nın rol aldığı dizi ne yazık ki yayınlandığı ilk üç bölümde beklenen reytinge ulaşmadı. Kanal dizinin beşinci bölümle birlikte seyirciye veda etmesine karar verdi.

Misafir 5. Bölümde Veda Ediyor

Fox Tv ekranlarında henüz seyirciyle yeni buluşmaya başlayan ve Med Yapım tarafından yabancı bir dizi olan Oasis’ten uyarlanan Misafir’in erken final yapmasına karar verildi. Perşembe akşamları ekrana gelen dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Henüz 3 bölüm yayınlanan dizi beklenen reytingi alamadı ve kanal tarafından finaline karar verildi. Son bölüm reytinginde tüm kişilerde 15. Sırada yer alabilen dizinin bu reytingine daha fazla tahammül edilmedi ve dizinin 5. Bölümüyle birlikte ekranlara veda etmesine karar verildi. Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hazal Kaya, Ozan Dolunay, Selen Öztürk, Bülent Şakrak gibi sevilen ve başarılı oyuncuların rol aldığı dizi son olarak 3. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin başrolünde oynayan Hazal Kaya uzun bir aranın ardından setlere dönmüştü.

Fox Tv’de Erken Vedalar Arttı

Birçok sevilen diziyi ekrana taşıyan ve seyirciyle buluşturan Fox Tv bu sezon en çok yeni diziyi ekrana getirdi. Kanal geçen sezon final yapan dizilerinin yerine ünlü isimlerin rol aldığı yeni dizileri koyarken seyircinin de beklentisi üst seviye oldu. Kanal ilk olarak Pazar akşamı yayına koyduğu Uzak Şehrin Masalı adlı diziyle erken final serisini başlattı. Uzak Şehrin Masalı’nın ardından bunun yerine yayın akına konulan Yalancılar ve Mumları da aynı akıbete uğradı ve bu dizi de erken final kararı aldı. Daha sonra yine Pazar akşamı yayına konulan Elbet Bir Gün adlı dizide diğer iki diziyle aynı akıbete uğradı. Böylece kanalın Pazar yayın akına koyduğu tüm diziler erken final yapmış oldu. Son olarak ise kanalın en iddialı yapımlarından olan Perşembe akşamı yayınlanan Misafir için final kararı alındı.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler