Yargı’nın Kadrosuna İki Yeni Oyuncu Katıldı

Yargı’nın Kadrosuna İki Yeni Oyuncu Katıldı
Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Yargı’nın kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Bu sezon başlayan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi yeni başlayan diziler arasında en fazla reytingi yapan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını elde eden Yargı her bölüm seyirciyi adeta ekrana kilitliyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizi bir cinayet davasını soruşturan yargı, savunma ve polis üçgeninde geçiyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mehmet Yılmaz Ak, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Aslan yer alırken diğer oyuncularda üst sınıf oyunculardan oluşuyor. Avukat Ceylin’in öldürülen kız kardeşinin davasını soruşturmaya başlayan Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin arasında yaşananları konu alan ve her an hikayenin kırılmalarla ve sürprizlerle dolu olduğu dizi seyirciyi bu sezon en çok ekrana bağlayan yapım oldu. Dizinin oyuncu kadrosu ise hikayenin ilerlemesiyle genişlemeye ve diziye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Yargı’ya İki Yeni İsim

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve bu sezon seyirciyle buluşmaya başlayan Yargı kanalın en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Adalet temalı dizinin oyuncu kadrosunda Savcı Ilgaz karakteriyle Kaan Urgancıoğlu ve Avukat Ceylin karakteriyle de Pınar Deniz rol alıyor. Bir cinayet davasını soruşturan avukat ve savcı arasındaki ilişkiyi ve cinayet davasındaki gelişme ve sürpriz gelişmeleri anlatan dizinin oyuncu kadrosuna ise iki yeni isim dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna dizide Komiser Eren’in eski sevgilisi Özlem karakteriyle başarılı oyuncu Pınar Töre ve Özlem’in kızı Tuğçe karakteriyle de Merve Ateş dahil oluyor. Dizinin yeni bölümlerinde rol alacak oyuncuların hikayeye yeni bir derinlik kazandırması bekleniyor.

Pınar Töre Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisine Özlem karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Pınar Töre 6 Kasım 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında;

·         Uyanış Büyük Selçuklu

·         Son Çıkış

·         Elimi Bırakma

·         Bizim Hikaye

·         Çekmeceler

·         Canavarlar Sofrası

·         Karanlıktakiler

Bulunmaktadır.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar