Misafir 1. bölüm izle

Misafir 1. bölüm izle
Misafir 1. bölüm izle: Merakla beklenen dizinin ilk bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Merakla beklenen Misafir 1. bölüm ile 11 Kasım Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında olacak. İzleyiciler ilk bölümde nasıl bir dizi ile karşı karşıya kalacaklarını fazlasıyla merak ediyorlar. Diziyi izleyecekler ise hangi adresten izleyebileceğini bilmiyor. Yeni dizinin ilk bölümünü Canlı TV ile kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Misafir 1. bölüm izle

FOX TV'den ekrana gelecek Misafir dizisinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrolde yer alıyor, bu isimlere Bülent Şakrak, Nezaket Eden, Salih Demirel, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan eşlik ediyor. Yeni dizi herkes tarafından fazlasıyla merak ediliyordu. Med Yapım imzası taşıyan dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Güçlü başrolleriyle izleyicilerin dikkatini çeken dizi, beklentileri karşılayabilecek mi? Bu diziyi en üst kalitede tek parça, canlı ve full HD gibi seçeneklerle izleyebilme imkanına sahipsiniz. Bunun için sayfadaki bağlantının üzerine tıklayın.

Uzun süredir dizilerden uzak kalan Hazal Kaya, yeni dizisiyle birlikte ekranlara geri dönüş yapacak. Başarılı oyuncu son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol almıştı. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin bitmesinin ardından hangi diziyle devam edeceği merak edilen Buğra Gülsoy da Misafir dizisiyle izleyicilerin karşısında olacak. Ozan Dolunay da geçtiğimiz yıl çok kısa süre ekrana gelebilen İyi Günde Kötü Günde dizisinden bu yana ekranlardan uzak kalmıştı. Tüm bu isimleri Misafir 1. bölüm ile izleyeceğiz.

Misafir 1. bölüm izle

Misafir Gece, hayatta hiçbir zaman beklediği mutluluğu elde edememiş ve hayatının geri kalanında da bulabileceğinden şüphelidir. Bir gün gelir ve hayatının son günü olacağını düşünürken beklemediği olaylar silsilesi gerçekleşir. Önce kader karşısına Erdem'i çıkarır. Böylece hayatta yeni bir başlangıç yapar. Erdem'in evine davet ettiği Misafir ile birlikte kendisi başta olmak üzere herkes yeni bir hayata merhaba der. 

Bu diziyi izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz FOX TV'nin internet sitesindeki canlı yayın bölümünden Misafir 1. bölüm izlenebilir. Ayrıca yeni diziyi ekrana geldikten sonra izlemek istiyorsanız da FOXPlay internet adresiyle bilgisayar, telefon ve televizyondan oldukça kolay bir şekilde izleyebilme imkanına sahipsiniz.

11-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler