FOX TV'nin kararı Kanunsuz Topraklar izleyicilerini üzecek!

FOX TV'nin kararı Kanunsuz Topraklar izleyicilerini üzecek!
FOX TV'den Çarşamba akşamları ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili flaş bir karar. İzleyiciler bu karar nedeniyle üzülecek.

FOX TV'nin Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Kanunsuz Topraklar, ilk bölümleriyle oldukça olumlu reyting sonuçları elde etti. Son ekrana gelen 6. bölümde ise reytingler bir hayli düşük kaldı.

FOX TV, Kanunsuz Topraklar kararıyla hayranları üzdü

Başrollerini Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenmedik şeyler oluyor. Dizide bir takım değişiklikler yaşanırken kanaldan gelen haberler izleyicileri üzecek. FOX TV'nin yayın akışında değişiklikler yaşandı. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü 10 Kasım Çarşamba gününün yayın akışından çıkarıldı. 

10 Kasım Çarşamba gününün FOX TV yayın akışında Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü yer almazken onun yerine Elbet Bir Gün dizisi ilk bölümüyle ekrana gelecek. Alınan haberlere göre Kanunsuz Topraklar dizisinin kısa bir araya gitmesi kararlaştırıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisi neden yok?

Dizinin izleyicileri hangi sebepten ötürü araya gidildiğini merak etse de henüz bu durumla ilgili bir bilgi bulunmuyor. İzleyicileri üzen bu aranın ne kadar süreceği de bilinmiyor. Her ne kadar kanaldan bir bilgi paylaşılmasa da neden böyle bir araya gidildiğini tahmin etmek çok zor değil. Diziyle ilgili bazı değişikliklere gidildi. Yönetmen değişirken senaryoda da bazı şeyler yeniden düzenlenebilir. Tüm bunlar nedeniyle Kanunsuz Topraklar dizisinin araya girmesi karalaştırılmış olabilir.

Kanunsuz Topraklar dizisi Faruk Teber yönetmenliğinde başladı. İlk 6 bölümün yönetmen koltuğunda oturan Faruk Teber diziden ayrıldı. Diziden ayrılan Faruk Teber'in yerine Cevdet Mercan yönetmen olarak diziye katıldı.

Dizi ilk bölümleriyle iyi reytingler elde ederken son bölümlerde diziye gösterilen ilginin azaldığını gördük. Kanunsuz Topraklar dizisinde yönetmenin değişmesi ve gidilen ara sonrasında izleyiciler kaybettikleri ilgiyi yeniden bulabilecekler mi? Ayrıca Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümünün gelecek Çarşamba akşamı ekrana gelecek olması nedeniyle Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın günü sürpriz olmazsa başka bir güne alınacak.

FOX TV cephesi arka arkaya diziyle ilgili yaptığı flaş hamlelerle diziyi tekrardan rayına sokmaya çalışıyor. Yapılan bu hamlelerin ardından Kanunsuz Topraklar dizisi izleyicilerden nasıl bir geri dönüş alacak bekleyip önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz.

06-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar