Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan diziden ayrıldı!

Üç Kız Kardeş dizisi başlamadan diziden ayrıldı!
Kanal D'nin Üç Kız Kardeşi dizisi için bekleyiş devam ederken dizinin çekimlerine dahi başlanmazken bir ayrılık yaşandı.

Kanal D'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İclal Aydın tarafından kaleme alınan romanın uyarlaması olarak ekrana gelecek Üç Kız Kardeş dizisi henüz başlamadan çok konuşulacak bir ayrılık yaşadı. İşte henüz çekimleri dahi başlamayan Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili son gelişmeler.

Üç Kız Kardeş dizisinde yönetmen diziden ayrıldı!

Üç Kız Kardeş dizisi 2018 yılında çıkan bir romandan uyarlanıyor. İclal Aydın'ın yazarı olduğu Üç Kız Kardeş romanı aynı adlı dizinin kaynak materyali olacak. Dizinin duyurulması sonrasında pek çok kişi merakla diziyi beklemeye başladı. Yeni yılda Kanal D ekranlarında başlayacak diziyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Üç Kız Kardeş dizisinde yönetmenlik için Emre Kavuk ismiyle el sıkışılmıştı. Ancak henüz dizinin çekimleri başlamadan anlaşma bozuldu. Üç Kız Kardeş dizisinin yeni yönetmeni Eda Teksöz oldu.

Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin hazırlık süreci devam ediyor. Senaryosu Erkan Birgören ile Betül Yağsağan tarafından yazılacak dizide yalnızca rol alacak tek bir isim belli durumda. İclal Aydın kaleme aldığı romanın dizisinde başrol olarak yer alacak. İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakterine can verecek.

Üç Kız Kardeş dizisi 2022 başında Kanal D'de

Yeni yıl ile birlikte Kanal D ekranlarında yerini alacak Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın dışında rol alacak isimler henüz belli olmadı. Önümüzdeki haftalarda diziye yeni isimler katılacak ve oyuncu kadrosu kesinleşecek. Kısa bir süre içinde çekimlerin de başlamasının ardından yeni yılın hemen sonrasında Üç Kız Kardeş dizisini Kanal D ekranlarında izleyebileceğiz.

Öte yandan Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili çok fazla şey bilmiyoruz. Ancak romandan bildiğimiz kadarıyla dizi adından da anlaşılacağı 3 kız kardeşin hikayesini ekrana taşıyacak. Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin, Derya ve Türkan adındaki kız kardeşlerin hikayesine tanık olacağız. Dizide aşk, ihanet merhamet, dostluk ve kardeşlik gibi şeyler işlenecek. Şimdiden önemli sayıda kişi Üç Kız Kardeş dizisi için bekleyişte. Merak edilen dizi Ocak ayında Kanal D'de olacak.

06-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar