Benim Adım Farah Dizisinde Kim Kimdir?

Benim Adım Farah Dizisinde Kim Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yabancı bir diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

03 Medya tarafından hazırlıkları süren ve bu hafta sete çıkarak çekimlere başlayacak olan benim Adım Farah dizisini oyuncu kadrosu tamamlandı ve karakterleri belli oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Şubat ayı başında seyirciyle buluşacak olan dizi yabancı bir diziden uyarlanıyor. Fox Tv’nnin büyük umut bağladığı ve iddialı kadrosuyla öne çıkan yeni dizisi Benim Adım Farah bir kadın ve aile dizisi olarak hazırlanıyor. İran asıllı bir kadın olan Farah’ın hasta oğlunun tedavisi için verdiği mücadele ve bu sırada temizlikçi olarak çalışmasının dram dolu hikayesinin anlatıldığı dizide başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile son olarak Disney Plus’ta yayınlanan kaçış dizisinde başrol oynayan Engin Akyürek rol alıyor. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç kaleme alıyor. Dizinin çekimlerinin bu hafta başlaması planlanıyor.

Benim Adım Farah Kim Kimdir?

03 Medya tarafından hazırlanan ve yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Benim Adım Farah dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

·         Demet Özdemir (İran Asıllı Temizlikçi Farah)

·         Engin Akyürek (Mafya adına çalışan Tahir)

·         Fırat Tanış (Komiser Mehmet)

·         Derya Pınar Ak (Gönül)

·         Ali Sürmeli (Süleyman)

·         Lale Başar (Perihan)

·         Mustafa Avkıran (Ali Galip)

·         Senan Kara (Vera)

·         Oktay Çubuk (Kaan)

·         Kemal Burak Alper ve

·         Mert Doğan bulunuyor.

Seyirci tarafından heyecanla beklenen dizinin kadrosunda ayrıca pek çok ünlü isim de yer alıyor.

Benim Adım Farah Konusu Ne?

03 Medya tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve dram türünde ele alınan yeni dizi Benim Adım Farah, İran asıllı bir kadın olan Farah’ın dram dolu hayatını konu alıyor. Hasta oğlunu iyileştirmek için mücadele veren Farah aynı zamanda temizlikçi olarak çalışmaktadır ve bu sırada bir cinayete şahit olur. Farah’ın tanık olduğu bu cinayet Farah ve oğlunun tüm hayatını değiştirecektir. Farah bundan sonra kendisini mafyanın kirli oyunlarının içinde bulurken Farah’a Tahir aşık olacak ve çiftin hikayesi bundan sonra başlayacaktır.

03-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar