Fox’tan Erkan Tan’a Mehter Göndermesi!

Fox’tan Erkan Tan’a Mehter Göndermesi!
31 Mart Yerel Seçimleri yapıldı, seçilen seçilemeyen belli oldu. Oldu ancak yankıları dinmek bilmedi. Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya'dan A Haber Sunucusuna tarihi gönderme!

31 Mart Yerel seçimleri bitti. Halk her yerde iradesini sandığa yansıttı ve tercihini yaptı. Kazananlar oldu sevindi, kaybedenler oldu üzüldü. Ama ne olduysa oldu 31 Mart yerel seçimleri çok konuşuldu, konuşuluyor ve görünen o ki hala da konuşulacak. İtirazlarıyla, sahte seçmenleriyle, sahtekarlık suçlamalarıyla ve tabi medyadaki yansımalarıyla konuşulmaya devam edecek. Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ekrem İmamoğlu bu konuşmaların merkezinde yer alıyor. En son A Haber sunucusu Erkan Tan’ın “oğlum” ifadesiyle karşılaşan Ekrem İmamoğlu bu açıklama karşısında bir şey demezken cevap Fox Tv sabah habarleri sunucusu İsmail Küçükkaya’dan geldi.

İsmail Küçükkaya'dan Erkan Tan'a Mehter Göndermesi

Fox TV'de sabah haberleri sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na "Oğlum" diyen Erkan Tan'a selam göndererek programında mehter çaldı. Fox Tv sabah haberleri sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, yerel seçimlerin en çok konuşulan konularından biri olan ve Ekrem İmamoğlu’na "Oğlum" diyen A Haber sunucu Erkan Tan’a selam gönderdi ve Erkan Tan’ın Ekrem İmamoğlu’na söylediği sözü karşılıksız bırakmadı. Yüksek seçim Kurulundan 17 gün sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra seçimden önce söz verdiği gibi Atatürk’ün kabrini ziyarete giderek Anıtkabir defterini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla imzalaması çok konuşulmuştu. Bunun üzerine A Haber'de sabah haberlerini sunan Erkan Tan programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu için "Oğlum" ifadesini kullanıp "Ver mehteri" demişti.

Fox Tv Sunucusu İsmail Küçükkaya'dan 'Ver Mehter'i Cevabı!

Fox Tv sabah haberleri sunucusu İsmail Küçükkaya sunucusu olduğu “Çalar Saat” programını Mehter Marşı eşliğinde kapattı. A Haber sunucusu Erkan Tan’a 31 Mart yerel seçimlerinden sonra programında yaptığı açıklama dolayısıyla gönderme yapan İsmail Küçükkaya “Ver Mehteri” demeyi de ihmal etmedi. Küçükkaya Fox TV’de yayınlanan programın sonunu “Erkan Tan’ı sevgiyle analım buradan ‘Ver Mehter’i. Yani Türkiyem bütün müzikler bizim, tarih bizim, coğrafya bizim, Osmanlı bizim. Cumhuriyet bizim. Ver Mehteri” diyerek  programı kapattı. Anlaşılan o ki 31 Mart yerel seçimleri her yönüyle konuşulmaya devam edecek.

 

21-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar