Fox'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın tarihi belli oldu

Fox'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın tarihi belli oldu
Toplumun kanayan yarası olan evlilik sorunlarına derinlemesine inceleyen ve boşanma davalarını irdeleyen uyarlama dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayınlanacağı gün belli oldu.

Boşanma davalarının irdeleneceği Fox'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın tarihi belli oldu. Dizi severler dizinin formatını ve ne zaman başlayacağını merak ediyor. Uyarlama dizinin konsepti ve oyuncu kadrosu  haberimizde. Şimdi detaylar

Fox'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın tarihi belli oldu

Son zamanlarda toplumun kanayan yarası olan evlilik sorunlarına derinlemesine inceleyen ve boşanma davalarını irdeleyen uyarlama dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'in yayınlanacağı gün belli oldu. Birçok farklı konsepti ekranlarına taşıyan Fox Tv'nin “The Split” uyarlaması olan “Evlilik Hakkında Her Şey”in çekimleri bitti ve yayınlanacağı günü bekliyor. 

Usta oyuncular görev yapıyor

MF Yapım’ın yapımcılığını, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi güçlü kadrosuyla sezona iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Seda Çalışır Toprak Karaoğlu ikilisinin kaleme aldığı dizide Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü rol alacak. 

Konuk oyuncular da rol alacak

Tüm dünyada oldukça ses getiren ünlü The Split’in yerli uyarlaması Evlilik Hakkında Her şey dizisi tam anlamıyla Gökçe Bahadır dizisi olacak. Dizi ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz ünlü oyuncu eylül ayında başlayacak olan yeni sezonun iddialı dizisi hakkında şunları söyledi: " Başlayacağız, Eylül ayında yayına girecek. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Koşturuyorum, şimdilik bunları söyleyebilirim. Eylül ayında yayında olacağız.” 
İlk önce Ayrılık ismiyle çekimlere başlayan dizinin adı ve başrolü değiştirildi. Gökçe Bahadır’a Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Yiğit Kirazcı'nın eşlik edeceği “Evlilik Hakkında Her Şey”e ayrıca Neslihan Yeldan ve Selen Uçer de konuk oyuncu olarak katılacak. Fox TV’nin yeni dizisini Eylül ayının sonlarına doğru yayına girecek. Keyifli seyirler

Gökçe Bahadır Kimdir?

1981 yılında İstanbul'da doğan Bahadır, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı ve Best TV’de sunuculuğa başladı. Ali Sunal ile kısa süreli bir evlilik yapan Gökçe Bahadır, Tatlı Hayat dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı.

Rol aldığı bazı yapımlar

2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Oya)(TV Dizisi)
2017 – Adı Efsane (Bahar) (TV Dizisi)
2015 – Hatırla Gönül (TV Dizisi)
2012 – Kayıp Şehir  (TV Dizisi)
2011 – Dedemin İnsanları (Sinema filmi)
2006-2010 – Yaprak Dökümü  (TV Dizisi)
2002 – Beşik Kertmesi (TV Dizisi)
2001 – Tatlı Hayat (TV Dizisi)

22-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar