Aşı olmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe'ye büyük şok!

Aşı olmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe'ye büyük şok!
Krona virüs hız kesmeden can almaya devam ediyor. Can kayıplarının artarak devam ettiği yaz sezonunda aşı kampanyaları da hız kazandı. Ancak aşı karşıtları da gittikçe çoğalıyor.

Aşı olmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe büyük şok yaşıyor. Hayranları ünlü şarkıcının sahneye çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Yıldız Tilbe aşı olacak mı? ünlü şarkıcı neden aşı olmuyor? hepsi ve daha fazlası haberimizde.Şimdi detaylar

Aşı olmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe'ye büyük şok!

2 yıldır hayatımızı kabusa çeviren krona virüs hız kesmeden can almaya devam ediyor. Can kayıplarının artarak devam ettiği yaz sezonunda aşı kampanyaları da hız kazandı. Çoğu ünlü aşı oluyor ve bunu sosyal medya hesabından paylaaşrak topluma rol model oluyor. Bunun yanında aşı olamaynlar ve aşı karşıtları da gün geçtikçe artıyor.

Sahneye çıkamayacak mı?

Hürriyet yazarı Orkun Ün, sosyal medya hesabından aşı olmayacağını açıklayan şarkıcı Yıldız  Tilbe'ye tepki gösterdi.  İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Coronavirus ile ilgili yeni genelgeyi köşesine taşıyan Orkun ün, ünlü şarkıcının bu genelgeye göre sahneye çıkamayacağını iddia etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde aşı konusundaki dayatmalara karşı olduğunu belirterek Covid 19 aiısı yaptırmayacağını deklare etmişti. Sosyete gazetecisiolarak bilinen Hürriyet yazarı Orkun Ün ise yeni yayımlanan genelde yer alan PCR Testi uygulamaları nedeniyle artık Tilbe'nin sahneye çıkamayacağını, köşesinde açıkladı. İşte o yazı: " Yıldız Tilbe artık sahneye çıkamayacak. Şarkılarına bayılıyoruz. Enerjisinin hastasıyız. Yazdığı sözler herkesin kaleminden çıkmaz kabul ediyoruz.
AMA! Yıldız Tilbe’nin aşı düşmanlığını ve toplumu yanlış yönlendirmelerini ‘uflaya, puflaya’ takip ediyoruz. Aşı olmayanlara PCR testi zorunluluğu kararına tepki gösterdi ünlü sanatçı. “PCR da olmayacağım aşı da olmayacağım, çalışmam yasaklanacak mı” diye de sordu. Cevabı çok basit: EVET, yasaklanacak. Eğer Yıldız Tilbe bu ısrarında devam ederse...Uygulama başladıktan sonra planlanmış tüm konserleri iptal edilecek. Parasını aldığı tüm etkinliklerin iadesini yapmak zorunda kalacak. Uçak bileti aldıysa seyahat edemeyecek. Aşısız ve PCR’sız olan Yıldız Tilbe’nin konserleri aşılı ya da PCR’lı başka sanatçı tarafından icra edilecek. O yüzden Yıldız’ı dinlemek için son günlerimiz artık. Gittik gittik. Yoksa uzunca bir süre canlı canlı dinlemeye hasret kalacağız.

Bir ihtimal daha var

Orkun Ün köşesinde aşı olmayı reddeden Yıldız Tilbe için bir ihtimal daha olduğunu söyleyerek yazısını bitirdi: " Eğer para kazanmanın verdiği mutluluk ağır basarsa ve fikrini değiştirirse Yıldız Hanım, yani ya aşı olur ya da PCR testi yaptırırsa ‘vay aşı karşıtlarının haline.’ En büyük kalelerinden biri yıkılacak.
Bakalım o zaman ne yapacaklar."

22-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar