Macaristan - Portekiz maçı canlı izle

Macaristan - Portekiz maçı canlı izle
Macaristan - Portekiz maçı canlı izle: Euro 2020 F Grubu maçında Macaristan ile Portekiz karşı karşıya geliyor. Maçı full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Macaristan - Portekiz maçı canlı izle: Euro 2020'de ilk maçlar F Grubu'nda oynanacak karşılaşmalarla birlikte sona erecek. Günün ilk maçında Macaristan ile Portekiz karşı karşıya gelecek. Cristiano Ronaldo'nun önderlik ettiği ve kadrosunda birçok yıldız ismin yer aldığı Portekiz, turnuvanın en ağır favori ekipleri arasında yer alıyor. Macaristan -  Portekiz karşılaşmasını izlemek isteyen izleyiciler internet üzerinde hangi adresten izleyebileceklerin fazlasıyla merak ediliyor. Macaristan - Portekiz maçını canlitv.com adresi üzerinden izleyenilirsiniz. Büyük önem taşıyan karşılaşmayı full HD ve kesintisiz olmak için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Macaristan - Portekiz maçı canlı izle

Macaristan ile Portekiz arasındaki karşılaşma 19:00'da başlayacak ve TRT 1 ile TRT 4K'dan canlı olarak ekrana gelecek. Mücadeleye Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Ferenc Puskas Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bu önemli mücadeleyi nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız doğru adrese geldiniz. Macaristan - Portekiz maçını full HD ve kesintisiz izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Macaristan - Portekiz maçının ilk 11'leri

Macaristan XI: Gulacsi, Botka, Orban, Szalai, Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Fiola, Adam Szalai, Sallai.

Portekiz XI: Rui Patricio, Semedo, Pepe, Ruben Dias, Guerrerio, Danilo, Carvalho, Fernandes, B. Silva, Ronaldo, Jota.

Portekiz'in kadrosuna baktığımızda birbirinden önemli ve tehlikeli isimler görüyoruz. Son Premier Lig şampiyonu Manchester City'de sezonun oyuncusu olarak gösterilen Ruben Dias, aynı takımda bulunan ve kazanılan şampiyonlukta başrollerden biri olan Bernardo Silva, Manchester United'a transfer olmasından bu yana takımının en çok skor yapan oyuncusu olan Bruno Fernandes, geçen sezon kötü bir sakatlık atlatmasına karşın Liverpool'un geriden gelerek Şampiyonlar Ligi bileti almasında önemli rol oynayan Diego Jota ve hakkında herhangi bir şey söylemeye gerek olmayan Cristiano Ronaldo ile Portekiz, turnuvadaki rakiplerinin gözünü bir hayli korkutuyor. İber Yarımadası ekibi Portekiz, Almanya, Fransa ve Macaristan ile gruplarda rakip oldu. Grubun en zayıf ekibi Macaristan ise turnuvanın en bahtsız ekibi olarak göze çarpıyor. Turnuvanın açık ara en güçlü iki ekibi Portekiz ve Fransa yetmezmiş gibi Almanya ile gruplarda karşılaşmak zorundalar. 

 

15-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar