Furkan Palalı Latinlerin Yeni Favorisi

Furkan Palalı Latinlerin Yeni Favorisi
Ünlü oyuncu Furkan Palalı, sadece Türkiye’de değil dünya çapında beğeni toplamaya devam ediyor. Latin hayranlarının isteğini kırmadı.

Başarılı oyunculuk kariyeri ile yakışıklı oyuncu Furkan Palalı Latinlerin favori ismi oldu. Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Fikret karakteri ile rol alan oyuncu ismini hafızalara kazımaya devam ediyor.

Latin Hayranlarına Selam Gönderdi 

Yakışıklı model Furkan Palalı saç ve sakallarının tıraşı için hafta bir gün olmak üzere Adana’dan İstanbul’a seyehat ediyor. Ünlü camiasının kuaförü olarak ismi anılan Adem Terzi ile yakın dostluğu olan Palalı tıraşı için kendisini Adem Terzi’ye emanet ediyor. Başarılı oyunculuk performansı ile dillerde dolanan ismi artık dünya çapında yayıldı. Kuaförü Adem Terzi’nin isteğini geri çevirmeyen Furkan Palalı hayranlarına selam gönderdi.

İspanyolca Mesaj İletti 

Ünlü oyuncu Furkan Palalı İspanya İtalya ve Latin Amerika’da bulunan hayranlarına selam gönderdi. Ünlü kuaför Adem Terzi, Furkan Palalı’nın hayranlarından sürekli mesaj alıyordu. Yurtdışındaki hayranları Furkan Palalı’dan İspanyolca selam istekleri vardı. Ünlü oyuncu hayranlarını ve kuaförü Adem Terzi’nin isteğini geri çevirmedi. Adem Terzi’ye ait olan sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına selam gönderdi. Furkan Palalı paylaşımında İspanyolca ‘Seni seviyorum’ diyerek hayranlarına mesajını iletti.

Furkan Palalı Kimdir? 

Ünlü oyuncu model Furkan Palalı Ekim 1986 yılında Konyada dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Furkan Palalı aynı kulüpte 7 yıl mücadele verdi. Başarılı oyuncu 2000 yılında Tofaş Kulübü'ne transfer oldu ve 2 yıl süren mücadelesinin ardından üniversiteye başlayacağı için basketbola veda etti. Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlayan yakışıklı oyuncu Furkan Palalı, aynı zamanda yaratıcı drama eğitimi ve tiyatro oyunculuğu eğitimi de aldı. Marmara Üniversitesinde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı. Genç ve yakışıklı oyuncu 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Best Model of the World seçilerek ismini duyurmayı başardı. İlk ekran deneyimini Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum dizilerin de yardımcı oyunculuk yaparak başladı. Furkan Palalı, 2012'de Son Yaz adlı dizi de ilk başrol oynayarak hayranlarının karşısına geçti. Daha sonra 2013 yılında Aşk Emek İster dizisinde başrol olarak Demir karakterine hayat verdi. Kızıl Elma'da Murat,  Son Çıkış'ta Kenan karakterine, No:309'da Demet Özdemir ile başrolü paylaştı. Bir Mucize Olsun'da Yiğit Tümer, Benim Tatlı Yalanım'da Nejat Yılmaz karakterini canlandırdı. Direniş Karatay, Yuvaya Dönüş adlı filmlerde yer aldı. Oyuncu, 2020'de Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülüne layık görüldü.  

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar