Furkan Palalı'nın Yeni Projesi Belli Oldu

Furkan Palalı'nın Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan başarılı ve genç oyuncu Furkan Palalı’nın yeni dönemde TRT Dijital’de yayınlanacak Şebeke dizisinde rol alacağı öğrenildi.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yaparak ekranlara veda eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan genç ve başarılı oyunculardan Furkan Palalı dizinin final yapmasının ardından herhangi bir projede yer almadı. Başarılı oyuncu final yapan dizinin ardından dinlenmeye çekilirken uygun bir proje beklemeye başladı. Furkan Palalı kendisine gelen birçok projeye hayır derken farklılığı ile öne çıkacak bir proje beklemeye başladı. Bu konuda oldukça titiz ve seçici davranan ünlü oyuncu aradan geçen süre içinde gelen pek çok teklifi geri çevirdi. Sevenlerinin artık ekranda görmek istediği başarılı oyuncu sonunda içine sinen bir projeye evet dedi ve yeniden ekranlara dönmek için hazırlıklara başladı. Ünlü ve başarılı oyuncunun yeniden ekranlara döneceği projenin ise Şebeke adlı dizi olduğu öğrenildi.

Furkan Palalı Şebeke Dizisinde

Genç ve başarılı oyunculardan biri olan ünlü isim Furkan Palalı uzun süredir ekranlardan uzaktı. Ünlü oyuncu proje seçiminde titiz davranırken sonunda istediği gibi bir projeye evet dedi. TRT Dijital’de yayınlanacak ve Medya Fikir Kulübü tarafından hazırlanan Şebeke adlı projeye evet diyen ünlü isim şimdiden hazırlıklara başladı. Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Şebeke dizisi TRT Dijital’in iddialı ve önem verdiği projelerden biri olarak görülüyor. Polisiye – Macera türünde ele alınan ve İbrahim Elma ve Kemal çelik tarafından kaleme alınan dizinin hazırlıklarında sona gelindiği öğrenildi. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışması yapılan dizinin çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Ünlü oyuncu Furkan Palalı’nın ise dizide bir polis karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Furkan Palalı Kimdir?

27 Ekim 1986 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu – manken – model Furkan Palalı ilk, orta ve lise öğreniminin ardından üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonra katıldığı Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında birinci olmasıyla manken ve model olarak çalışmaya başladı. Oyunculuk eğitimleri alan ünlü isim daha sonra setlerde yer almaya başladı ve pek çok yapımda yer aldı. Furkan Palalı’nın rol aldığı yapımlar arasında özellikle, Bir zamanlar Çukurova, Adını Feriha Koydum, Hayat devam Ediyor, Kızıl Elma, No: 309, Bir Mucize Olsun, Canım Merkez, Direniş: Karatay ve Somuncu Baba: Aşkın Sırrı bulunmaktadır.

08-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar