Kızılcık Şerbeti Kadrosuna Yeni Oyuncu

Kızılcık Şerbeti Kadrosuna Yeni Oyuncu
Show Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden biri olan ve Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosuna Soydan Soydaş dahil oldu.

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Kızılcık şerbeti iddialı kadrosu ve çarpıcı konusuyla seyirci toplamaya çalışıyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizinin ilk iki bölümü seyirci tarafından beğenilirken reytinglerde de ortalama bir oran tutturdu. Gelecek bölümlerde daha iyi olması umulan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolünü Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün rol aldığı dizinin hikayesine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizide Kıvılcım karakterinin eski eşi olarak hikayeye dahil olan Kayhan karakterini canlandırması için başarılı oyunculardan Soydan Soydaş ile el sıkışıldı. Dizinin 3. Bölüm hikayesinde yer alması planlanan karakterin dizide heyecanı artıracağı belirtiliyor.

Evrim Alasya’ya Partner Geliyor

Show Tv’nin yeni başlayan ve modern bir aileyle muhafazakar bir ailenin çocuklarının evliliği dolayısıyla birlikte yaşamaya başlamasını ve bunun iki aile içinde nasıl ve ne tür zorlukları beraberinde getireceğinin hikayesini anlatan Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım karakterini canlandıran başarılı oyuncu Evrim Alasya’ya partner geliyor. Dizinin 3. Bölümünde hikayeye dahil olacak Kayhan karakterini Soysan Soydaş canlandıracak. Kayhan’ın Kıvılcım’ın eski eşi olarak diziye dahil olacağı öğrenildi. Melis Civelek tarafından kaleme alınan Kızılcık Şerbeti’nin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç (Ketche) oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Feray Darıcı yer alıyor.

Soydan Soydaş Kimdir?

Dizi ve filmlerde sık sık yer alan başarılı oyunculardan Soydan Soydaş 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan Soydan Soydaş’ın rol aldığı başlıca yapımlar arasında, Ferhunde Hanımlar, Beşinci Boyut, Dönme Dolap, Gümüş, Arka Sokaklar, Senin Uğruna, Kızım Nerede, Makber, Mükemmel Çift, Kedi Özledi, Küçük Kıyamet, Güllerin Savaşı, Küçük Ağa, Kayıp Köy ve Kaç Kaçabilirsen gibi yapımlarda rol almıştır.

08-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar