Barış Akarsu Merhaba'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Barış Akarsu Merhaba'nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!
Sinema seyircisinin merakla beklediği ve uzun zamandır haberleri sosyal medya ve internet haber sitelerinde yapılan Barış Akarsu merhaba Filmi 18 Kasım Cuma günü vizyona girecek.

Son dönemde artan ve sinema seyircisinin de büyük rağbet gösterdiği biyografi filmlerinin yenileri çekilmeye devam ediyor. Halen pek çok ünlü ve hayatını kaybetmiş insanın filmleri için çalışmalar devam ederken birçoğunun da çekimleri ya da post prodüksiyonları sürüyor. Özellikle merak edilen ve çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilen filmlerden biri olan Barış Akarsu Merhaba adlı filmin ise tüm çalışmaları tamamlandı ve film vizyon için tarih verdi. Ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan ve başrolünde Barış Akarsu karakteri olarak İsmail Ege Şaşmaz’ın rol aldığı filmin şu sıralar tanıtımları yoğun olarak yapılıyor. Filmin vizyon tarihi ise 18 Kasım Cuma olarak belirlendi ve sinemaseverler şimdiden film için planlar yapmaya başladı.

Barış Akarsu Merhaba 18 Kasım’da Sinemalarda!

Fikri Harika Production ile Aytaç Medya ortaklığında hazırlanan ve Türk Rock Müziğinin genç ve sevilen şarkıcılarından biri olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba Filmi için geri sayım başladı. Yaz aylarında çekilen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin 18 Kasım Cuma günü vizyona gireceği ve sinemaseverlerle buluşacağı açıklandı. Tanıtımları heyecan uyandıran film için son sayılırken yayınlanan fragmanlarda sinemaseverler tarafından oldukça beğenildi. 2007 yılında Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden genç şarkıcının sevenleri bu elim olay sebebiyle oldukça üzülmüşlerdi. Ünlü ismin hayatının film olacağı açıklandığında oldukça heyecan yaratan proje ise uzun süredir bekleniliyordu.

Barış Akarsu Merhaba Oyuncuları Kimler?

Fikri Harika Production ile Aytaç Medya ortaklığında hazırlanan Barış Akarsu Merhaba Filminin yönetmen koltuğunda Mert Dikmen otururken filmin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar birlikte kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Barış Akarsu karakteri olarak İsmail Ege Şaşmaz yer alırken diğer oyuncular ise, Almila Ada, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Şafak Pekdemir, Metin Coşkun, Burak Satıbol ve Aslı Kapanşahin oluşturuyor. 2007 yılında trafik kazası sonucu hayata veda eden Türk Rock Müziğinin sevilen şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan ve merakla beklenen Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım Cuma günü vizyona girerek sinemaseverlerle buluşacak.

08-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar