Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Türk sinemasının en önemli jönlerinden olan Kadir İnanır yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırıldı.Felç geçiren sanatçının bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Kadir İnanır sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde inme geçirdi.Bilinci kapalı bir şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İnanır’ın tedavisi sürüyor.

Kadir İnanır felç geçirdi

Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanır sabah saatlerinde evinde rahatsızlandı. Ünlü aktör sabah saatlerinde felç geçirmesi nedeni ile hastaneye kaldırıldı. İstanbul, Beykoz’daki evinde sabah saatlerinde rahatsızlanarak inme geçiren sanatçı hemen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bu esnada bilinci kapalı olan İnanır’a hastanede MR ve beyin tomografisi çekilmesinin ardından çıkan sonuca göre tedavi uygulanacağı açıklandı. 2021’in son aylarında da bir rahatsızlık geçiren ünlü oyuncu Denizli Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırılmış ve burada tedavi görmüştü. İnanır’ın beynine pıhtı attığının belirlenmesinin ardından yoğun bakıma alınmış ve ameliyat olmuştu. 

Akil insan olmaktan pişman değilim

Ünlü oyuncu önceki ay T24’den Cansu Çamlıbel’e uzun bir söyleşi vermişti. Çamlıbel İnanır’a sağlığı ile ilgili soru sormak istemediğini, sağlığının iyi olduğunun kanıtı olarakta bu ropörtajı vermesi olduğunu belirtmişti. İnanır o söyleşide Kürt meselesi ile ilgili çözüm sürecinde akil insan olması ile ilgili olarak “Bir kere ‘Akil İnsan' konusunda anlaşalım. ‘Akil insan' demek agâh demek değil ki, her konunun uzmanı demek değil ki. ‘Akil' dediğin bir konuda bilgi birikimi olan, o sorunları çözmek için bilgi birikimi ve heyecanı olan insandır. Ben zaten o işe girerken, "özgür çalışabilirsem" diye girdim. Gerçekten de ben özgür çalıştım, ben her yerde özgür çalışırım.” Dedi Yine milletvekilliği teklifiyle ilgili olarak “2015'te ve 2018'de milletvekilliği teklifi geldi. "Tanınan, sevilen birini bu partide görelim" anlayışını ben doğru bulmadım. Çünkü o partinin var olması için ya da o partinin savunduğu bütün değerler için yıllarca uğraşmış, çalışmış, bedeller ödemiş bir sürü insan varken ben birdenbire onların önüne geçip milletvekili olamam. Buna karakterim müsait değil. Teklifi kabul etmememin sebebi buydu, başka bir sebebi yok. O zaman o partinin adı Halkların Demokratik Partisi idi. Nerede halk diye sormuştum size ya, hatırladınız mı?” ifadelerini kullandı.

24-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler