Gaddar Dizisinin Yeni Oyuncusu Kim Oldu

Gaddar Dizisinin Yeni Oyuncusu Kim Oldu
Netflix platformunda yayınlanan Terzi dizisinden sonra yeniden ekranlara dönen Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Gaddar dizisine dahil olan yeni oyuncu belli oldu.

Netflix platformunda yayınlanan Terzi dizisinden sonra yeniden ekranlara dönen Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Gaddar dizisine dahil olan yeni oyuncu belli oldu.

Ay yapım imzalı, Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı ve Sinan Öztürk’ün yönetmenliğinde Fox Tv de seyirci ile buluşmaya hazırlanan Gaddar dizisi yeni bir oyuncu ile anlaştı.

Diziye Kim Dahil Oldu?

Son olarak Kübra dizisinde yan yana gelen iki isim Gaddar Projesinde de birlikte rol alacaklar. Gaddar Dizisine dahil olan oyuncu kimdir?

Hangi Karaktere Hayat Verecek?

Çağatay Ulusoy ve önemli bir çok oyuncunu yer aldığı Gaddar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu Aytek Şayan oldu.  Aytek Şayan Gaddar dizisinde Gürkan karakterine hayat vererek emniyet amiri rolü ile ekranlarda yerini alacak. Ulusoy ve Şayan Kübra yapımında da birlikte rol almalarının ardından yeniden bir araya geldiler.

Aytek Şayan Kimdir?

1985 İzmir doğumlu olan Aytek Şayan, Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini kazanarak bu bölümde 3 yılı bitirip, 4.yılında ise oyunculuk alanında ilerlemek istediği için yarıda bırakmıştır. Bursa’da yaşadığı 4 yıl boyunca Uludağ Üniversitesi tiyatro çalışmalarına katılan Aytek, daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında yayınlanan Osman Kaya yönetmenliğinde ekranlarda yerini alan İsimsizler dizisinde Uğur Güneş ve Bülent Alkış ile birlikte rol alarak Bozan Erol karakterine hayat vererek tanınmaya başlamıştır. Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral’ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde Lais karakterine hayat vermiştir. 2022 yılında başlayan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı ve Salih Kalyon’un yer aldığı dizide Sarp karakterine hayat vererek ekranlarda yerini almıştır. 2019 yılında yayınlanan Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolde yer aldığı dizide rol almıştır. Tv dizileri dışında Aşk Aptalı, Salto, Woyzeck Masalı ve Mezarsız Ölüler gibi bir çok önemli tiyatro oyununda rol almıştır.

Aytek Şayan, yeni projesi ile yeniden ekranlara gelmek için hazırlıklarına devam erken yeniden eski oyun arkadaşı Çağatay Ulusoy ile aynı seti paylaşıyor olacaklar. Gaddar dizisi çok yakında Fox Tv ekranlarında Cuma günleri yayınlanması planlanıyor.

16-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar