Ölümlü Dünya 2 Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Ölümlü Dünya 2 Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?
Beyaz perde için gün sayan Ölümlü Dünya 2 Filmi ne zaman vizyona girecek? 2. Bölümün konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Beyaz perde için gün sayan Ölümlü Dünya 2 Filmi ne zaman vizyona girecek? 2. Bölümün konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Taff Pictures’in imzası ile beyaz perde de yerini alacak Ölümlü Dünya 2 Filminin yönetmenliğini Ali Atay üstlenirken, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı yapım başarılı oyuncular ile birlikte oluşan kadrosuyla yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Ölümlü Dünya 2 Ne Zaman?

Beyaz perdenin sevilen filmleri arasında yerini alan Ölümlü Dünya 1 ile sinema severlerin kalbini kazanmış, ikinci filmi ile yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan 2. Fragmanından sonra yayın tarihi 1 Aralık olarak duyurulan Ölümlü Dünya 2 yakında sinemalarda olacak.

Ölümlü Dünya 2 filminin yayınlanan 2.fragmanın ardından 2. Seride seyirciyi güldüreceğini söylemek yanlış olmaz. Mermer Ailesini ikinci seride neler bekliyor?

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla türk sinemasının sevilen yapıtları arasında yerini almayı başaran Ölümlü Dünya 2, yeniden Ali Atay’ın yönetmenliğin de beyaz perde de izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Ölümlü Dünya 2 Konusu

Ölümlü Dünya ile sinemaseverlerin kalbini kazanan Mermer Ailesi, “Ölümlü Dünya 2”de de seyirciyi güldürecek. Ölümlü Dünya filminde, nesilden nesile aktarılan kiralık katillik yapan Mermer ailesinin kimlikleri açığa çıkar. Daha sonra ise başlarına gelen çeşitli olayları konu alarak ilerleyen yapımın devam serisinden Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmaya çalışır.  Zaferi kurtarmak için bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışan aileyi neler beklediği Ölümlü Dünya 2’de.

Ölümlü Dünya 2 Oyuncuları

Ölümlü Dünya 2 filminin oyuncu kadrosunda ise başarılı oyuncular yer alıyor. Başrollerinde Alper Kul, Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı sinema filminin oyuncu kadrosunda, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Reha Özcan, Sarp Apak, Giray Altınok, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım’ında yer aldığı bir kadro ile yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ali Atay yönetmenliğinde Ölümlü Dünya 2 devam serisi ile 1 Aralık tarihi itibari ile beyaz perde de yerini alacak.

 

16-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar