Galatasaray - İstanbulspor maçı canlı izle

Galatasaray - İstanbulspor maçı canlı izle
Galatasaray - İstanbulspor maçı canlı izle; Karşılaşma canlı olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için yazının devamına göz atın.

Galatasaray - İstanbulspor maçı canlı izle: Galatasaray, yeni sezon için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezon öncesi kampta bulunan sarı kırmızılılar hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı heyecanla bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar maçı nereden izleyebileceğini merak ediyor. Galatasaray - İstanbulspor maçı hangi kanalda? Galatasaray TV, Galatasaray - İstanbulspor maçını yayınlayacak mı? Bu önemli hazırlık maçını canlı olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

Galatasaray - İstanbulspor maçı canlı izle

Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray'ın antrenman tesisleri olan Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma saat 17:00'da başlayacak. Galatasaray taraftarları takımlarının son durumunu merak ediyor. Bu nedenle takımlarının maçını oldukça merak ediyor. Birçok Galatasaray taraftarı mücadeleyi canlı olarak takip etmek istiyor. Galatasaray - İstanbulspor maçını izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Galatasaray'da transferler ilk kez sahada

Galatasaray taraftarları yeni sezon transferlerini İstanbulspor maçında ilk kez izleme fırsatı yakalayacak. Takıma katılan bazı oyuncular takımdaki ikinci Galatasaray dönemini yaşarken bazıları da ilk kez Florya'nın kapılarından içeri girdi. Taraftarlar bu maçta bu yeni tranferlerle ilgili fikir edinecek. 

Emre Kılınç, Arda Turan, Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray'da bu oyuncular yeni sezonda ilk kez bu formayı giymiş olacak. Nasıl bir performans sergileyecekleri büyük merak konusu. Ayrıca takımın ne gibi eksikleri olduğu da yeni sezondaki ilk maçta ortaya çıkacaktır. UEFA Avrupa Ligi elemelerine hazırlanan Galatasaray için bu maçlar büyük önem taşıyor. Bu nedenle Galatasaray taraftarlarından bu maça büyük ilgi var. Bakalım Galatasaray ile İstanbulspor arasındaki hazırlık maçı nasıl sonuçlanacak?

Galatasaray'ın İstanbulspor maçı muhtemel 11

Galatasaray teknik direktörünün maça nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı merakla bekleniyordu. Tecrübeli teknik adam maça nasıl bir ilk 11 ile başlayacağına karar verdi. İlk 11 kesin olarak belli olmamala birlikte muhtemel olarak şu şekilde saha dizilecek;

Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Saracchi, Younes Belhanda, Ryan Donk, Emre Akbaba, Arda Turan, Sofian Feghouli, Radamel Falcao

28-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar