Gel Dese Aşk 3. Bölüm İzle!

Gel Dese Aşk 3. Bölüm İzle!
Gel Dese Aşk 3. Bölüm İzle! Yasemin Bahar ile Murat'ı görünce öyle bir hamle yapıyor ki, Murat'ın aklı da hayatı gibi alt üst oluyor. Gel Dese Aşk son bölüm detayları haberimizde!

 Gel Dese Aşk 3. Bölüm İzle! Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çetin, Öykü Gürman ve Ertan Saban'ın paylaştığı ATV'nin iddialı dizisi Gel Dese Aşk bu akşam 3. Bölümü ile ekranlara geliyor. Bu Hafta Bahar sevilmeyi arzuladığı Murat'ı kaybetmemek için küçük oyunlarla Yasemin'i alt etmeye çalışır. Fakat Yasemin herkese mutlu yuva izlenimi verdiği evliliğini kurtarmak için bambaşka bir yola başvurur. Gel Dese Aşk 3. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizin detaylarında!

Gel Dese Aşk 3. Bölümde Neler Olacak?

  Gel Dese Aşk 3. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Bahar ve Murat'ın yakınlaşmasını, Murat Yasemin'e izah etmek ister fakat işler sarpa sarar. Bu hafta ise Yasemin Murat'ın peşine düşer. Kapı açıldığında Bahar bornozladır. Bunu gören Yasemin anlaması gerekeni anlamıştır fakat aslında gerçek öyle değildir. Sadece Bahar anlatmak istediği gibi göstermiştir durumu.  Murat ve Yasemin kendi evlerine döndüklerinde çocukları için mutlu aile görüntüsünü devam ettirmek zorundadır.  Bahar Artık Murat tarafından sevilmek için elinden geleni yapar. Yalnızlık duygusunu bastırmak için kocaman bir aileyi yok etmeyi planlamışken Onur Derin'i korumak için Bahar'ı engellemeye çalışır. Bu çabası nafiledir. Çünkü Domino taşları çoktan devrilmeye başlamıştır. Düdenli ailesi çoktan pimi çekilmiş bomba gibi ortalığa düşmüş patlamaya ramak kalmıştır. 

Bu patlama kimin nasıl üzerinde olacağı merak konusudur. Murat ve Yasemin evliliini kurtarabilecek mi? Bahar Murat'ı elde edip Yasemin'i devre dışı bırakacak mi? Barlas Bahar'ı kabul edecek mi? Hepsi ve Daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Atv'de. Gel Dese Aşk 3. Bölüm canlı izlemek için bağlantı inkine haberimizin detaylarından ulaşbilirsiniz! 

İyi Seyirler. . .

22-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar