Gel Dese Aşk 4. Bölüm İzle!

Gel Dese Aşk 4. Bölüm İzle!
Gel Dese Aşk 4. Bölüm İzle! Atv'nin sevilen dizisi yeni bölüm ile bu akşam. Gel Dese Aşk son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Gel Dese Aşk 4. Bölüm İzle! Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çetin, Öykü Gürman ve Ertan Saban'ın paylaştığı ATV'nin iddialı dizisi Gel Dese Aşk bu akşam 4. Bölümü ile ekranlara geliyor. Bu Hafta Yasemin Murat'ın kendisini aldattığını arkadşlarının yanında hem itiraf eder hemde, arkadaşlarını saklamak ile itham eder. Gel Dese Aşk 4. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizin detaylarında!

Gel Dese Aşk 4. Bölümde Neler Olacak?

  Gel Dese Aşk 4. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Yasemin ve Bahar yüzleşmiş ve artık yasemin bu mutsuz evliliğin altından kalkamayacağına karar vermiştir. Bu hafta Ysemin evde bir arkadaş daveti düzenler. Sitare, Ruhi, Aydan ve Barlas hepsi bu yemekte toplanır. Yasemin çok geçmeden bombayı patlatır ve Murat'ın kendisini aldattığını söyler. Hatta bununlada kalmayıp arkadaşlarını bu olayı bilmek ve hatta saklamak ile itham eder. Sitare ve Ruhi gıkını çıkarmazken, bilmedikleri bir durum ile suçlanan Aydan ve Barlas meraktan çatlar. Murat deliye dönmüştür. Bu senin paranoyan diyerek onu dahada çıkılmaz bir durumun içine iter. Kızlarından durumu halen saklayan Yasemin kızlarınada söyleyecek midir? 

Bu konuşma ve arkadaş ziyareti gerçekleşirken, Bahar Murat'ı aramaya devm eder. Bu konuşmanın üzerine Murat telefonu açmak istemez. Bunca aramaya cevap alamadığı için Bahar Murat'a bir adım daha yaklaşmanın planını kurar. Deliye dönmüştür. bu girdaba herkesi çekecektir. Yavaş yavaş bu oyunun piyonları olacağından habersiz Sitare, Ruhi, Aydan ve Barlas durumun ayrıntılarını öğrenmek ile meşkuldür. Bahar ise Yasemin'in yerini almakta kararlıdır. Yasemin Bahar ile mücadele edecek mi yoksa savaşmadan meydanı Bahar'a bırakacak mıdır? 

Hepsi ve fazlası bu akşam ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde izleyebilirsiniz. Gel Dese Aşk 4. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde mevcuttur. 

İyi Seyirler. . . 

 

29-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar