Gel Dese Aşk Dizisine Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!

Gel Dese Aşk Dizisine Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!
Atv'de yayınlanacak olan ve Usta Yapımcı Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk Dizisine sürpriz bir isim daha katıldı. Dizide balıkçı karakterini canlandıracak oyuncu kim? işte detaylar!

Usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzalı bir dizi daha yakında ekranlardaki yerini alacak. Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan ve Osman Sınav’ın 10 yıl önce kaleme aldığı bir hikayenin dizisi olacak olan Gel Dese Aşk adlı yapımın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Yakın bir zamanda ekranlarda olması beklenen dizi 20 yıllık evli bir çiftin aşkı yeniden bulmasını ve yaşanan kırgınlıkları, kızgınlıkları, yaralanmaları ve insanın her halini konu alıyor. Sinegraf imzalı yapımın yönetmenliğini Murat Onbul üstlenirken senaryoyu ise Rahşan Çiğdem İnan kaleme alıyor. Yaklaşık 2 yıldır hazırlıkları süren ve Osman Sınav’ın en ince ayrıntısına kadar işin başında olduğu dizi 2020’nin iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı diziye balıkçı karakterinde usta bir oyuncu daha dahil oldu: Mehmet Atay. İşte detaylar!

Mehmet Atay Gel Dese Aşk’ta!

Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve usta yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın imzasını taşıyan ve hikayeside yine Osman Sınav’a ait olan gel Dese Aşk birbirinden usta oyunculara yer veriyor. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan saban, Öykü Gürman, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak gibi usta isimleri buluşturan dizide Balıkçı karakterini ise yine bir başka usta isim Mehmet Atay canlandıracak. Yılların ses, dublaj sanatçısı ve aynı zamanda oyuncusu olan Mehmet Atay bugüne kadar canlandırdığı karakterlerin hakkını fazlasıyla vermiş bir oyuncu olarak tanınıyor. Usta oyuncunun Gel Dese aşk’ta da yine başarılı bir performans sergileyeceği düşünülüyor.

Mehmet Atay Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanacak Osman Sınav imzalı Gel Dese aşk adlı dizide balıkçı karakterini canlandıracak Mehmet Atay, 1957 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve liseyi yine Ankara’da tamamlayan oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu bu güne kadar pek çok tiyatro oyununda rol alırken aynı zamanda sinema ve dizilerde de rol almıştır. Seslendirme ve Dublaj da yapan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır; Bizim Evin Halleri, Havada Bulut, Affedilmeyen, Gökkuşağı, Osmanlı’da Derin Devlet, Yılanların Öcü, Arka sokaklar, Deniz Yıldızı, Kaçış, Göl Zamanı, Taş Mektep, Badem Şekeri, Türkler ve Meddah gibi yapımlarda rol almıştır.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar