Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi? (08 Kasım Cuma)

Gelinim Mutfakta Bu Hafta Kim Elendi? (08 Kasım Cuma)
Show Tv'de hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 4 - 8 Kasım haftası kazananı ve kaybedeni belli oldu. Peki yarışmaya kim veda etti? İşte cevabı!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı Gelinim Mutfakta’da heyecanlı bir hafta daha geride kaldı. 4 Kasım – 8 Kasım haftası geride kalırken elenen ve birinci gelen isimler belli oldu. Hırsın, heyecanın, entrikanın bir an bile eksilmediği yarışmada gelinler tüm hünerlerini sergileyerek öncelikle yarışmada kalmaya ve daha sonra da beş altın bileziğe ulaşmaya çalışıyorlar. .beş gelin ve kaynanasının birlikte yarıştığı ve gelinlerin yaptıkları yemekleri kaynanaların puanladığı yarışmada en yüksek puanı alan gün birincisi çeyrek altın kazanırken haftanın kazananı ise beş altın bilezikle ödüllendiriliyor. İşte Gelinim Mutfakta’nın 4 – 8 Kasım haftası kazananı ve yarışmaya veda edeni!

Gelinim Mutfakta’nın 4 - 8 Kasım Haftasının Veda Eden İsmi Belli Oldu!

Show Tv ekranlarında gün içinde yayınlanan ve kanalın en çok reyting alan programlarından olan Gelinim Mutfakta’da bir hafta daha geride kaldı. 8 Kasım Cuma günü yarışmanın kazanan ve kaybeden ismi belli olurken yarışmada heyecan yine zirve yaptı. Yarışmaya katılan yarışmacıların elenmemek ve beş altın bileziği kazanmak için tüm hünerlerini gösterdikleri yarışmanın 8 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümünde puanlar netleşti ve yarışmanın kazananı kaybedeni ortaya çıktı.

Yarışmanın en düşük puanını alan iki gelin olan Dilan ve Melike olurken, yarışmaya veda eden isim 49 puanla Dilan oldu. Böylece Gelinim Mutfakta’nın 8 Kasım Cuma Günü yarışmaya veda eden ismi Dilan olmuş oldu.

Gelinim Mutfakta’nın Kazananı Kim?

Heyecanın bir an bile eksik olmadığı ve kaynana gelin çekişmesinin, entrikanın her bölüm fazlasıyla yaşandığı Fatih Ürek sunuculuğundaki Gelinim Mutfakta da bir hafta daha bitti. 49 Puanla Dilan yarışmaya veda ederken haftanın kazananı da belli oldu.

Gelinim Mutfakta’nın 4 – 8 Kasım haftasında 8 Kasım Cuma günü son puanların verilmesiyle beş altın bileziği kimin kazandığı belli oldu. Yarışmayı 59 puanla tamamlayan Duygu rakiplerini geride bırakarak beş altın bileziği kazanan isim oldu. İşte Gelinim Mutfakta’nın 4 – 8 Kasım haftasının Puan durumu:

Duygu                  : 59 (Haftanın birincisi olarak beş Altın bileziğin sahibi oldu)

Elif                         : 54

Melike                 : 51

Dilan                     : 49 (Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etti)

08-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar