Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam sosyal medyayı salladı!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam sosyal medyayı salladı!
Şarkıcı ve oyuncu Şevval Şam paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, o fotoğrafla gündem oldu.

Sevilen Fox Tv dizisi Yasak Elma’da Ender karakterini canlandıran Şevval Sam paylaştığı dekolte fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü. Güzel sesi ve şarkılarıyla tanınan Şevval Sam aynı zamanda oyunculuk performansıyla da ekranlarda gördüğümüz başarılı sanatçılardan biri. Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam yılbaşı gecesi giydiği kıyafeti sosyal medya hesabından paylaşınca çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Güzel sanatçının derin yırtmaçlı siyah elbisesi hem çok beğenildi hem de bazı takipçileri tarafından fazla dekolte bulundu.

Şevval Sam güzelliğiyle büyüledi

Yılbaşı gecesi giydiği kıyafetle 2020 yılının ilk pozlarını paylaşan Şevval Sam yaptığı paylaşıma şu notu düştü; “Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2019’du. Dün akşam bizimle olan herkese teşekkürler.” Sam’ın paylaşımına beğeni yaydı. Güzel ve cesur pozlarıyla 2020’ye damga vuran Sam, 46 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle hayranlarını büyüledi. Siyah, transparan detaylı ve derin yırtmaçlı elbisesiyle oldukça cesur pozlar veren Sam’ın güzelliği yıllara meydan okuyor. Yılbaşı gecesi 2019’a veda ederken sahne alan Şevval Sam yeni yıla oldukça iddialı girdi.

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam kimdir?

Şarkıları ve büyüleyici sesiyle yıllardır birçok hayranı bulunan Şevval Sam, aynı zamanda oyunculuk performansıyla da ekranlarda gördüğümüz biri. Yılbaşı gecesi sahne alan ve kıyafetiyle gündem olan Şevval Sam Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda da bulunuyor. Yasak Elma’da Ender karakterini canlandıran Sam, sosyetik bir cemiyet kadınını oynuyor. Entrikalarla dolu Yasak Elma’da Ender paraya ve güce aşık ve bu uğurda elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Zengin, evli ve çapkın Halit Argun’la bir ilişki yaşayarak hamile kalmayı başaran Ender, kadınlığıyla da dizide göz dolduran karakterlerden biri.

Şevval Sam kimdir?

Başarılı ve güzel sanatçı Şevval Sam 1973 İstanbul doğumlu. Annesi de kendisi gibi çok güzel bir sese sahip Leman Sam’dır. Şevval Sam, Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon bölümünü bitirdi. Daha sonra Sam, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünden mezun oldu. Şevval Sam ilk olarak 1993 – 1998 seneleri arasında yayınlanan ‘Süper Baba’ adlı dizideki rolüyle oyunculuk kariyerine başladı. Birçok reklam filmi ve dizi projesinde yer alan Sam son olarak Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma’da başarılı bir performans sergiliyor. Sam şarkıcılık kariyerine de devam ederken çok sayıda konser veriyor ve sahne alıyor.

03-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar