Kerem Bürsin, Baraj dizisindeki başrolü neden kabul etmedi?

Kerem Bürsin, Baraj dizisindeki başrolü neden kabul etmedi?
Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın yer aldığı Baraj filminin dizi versiyonu için oyunculara teklifler yapılıyor. Kerem Bürsin, Baraj dizisindeki başrolü neden kabul etmedi?

Başrollerinde ünlü yıldızlar Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın yer aldığı Baraj filminin dizi versiyonu için çalışmalar devam ediyor. Yağmur Ünal ve Medyapım FOX Tv izleyicilerine yönelik hazırladığı Baraj dizisi için oyunculara teklifler yapılıyor. Diziseverler bu oyunculardan olan Kerem Bürsin’in, Baraj dizisindeki başrolü neden kabul etmediğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Kerem Bürsin, Baraj dizisindeki başrolü neden kabul etmedi?

Medyapım ses getirecek bir projeyi hayata geçiriyor. Türkan Şoray’ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’ın yapımcılığındaki yeni dizi Baraj için oyuncu seçim çalışmaları başladı. Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın 1977 yılında oynakları Baraj filminden esinlenerek hazırlanacak Baraj dizisi için Fox Tv ile anlaşıldı. Tv100’den Birsen Altuntaş’tan edindiğimiz bilgiye göre Baraj dizisinde Tarık Akan rolünü oynaması için Kerem Bürsin’e teklif yapıldı. Ancak Kerem Bürsin, yurtdışı projeleri nedeniyle Tarık Akan rolünü kibarca reddetti. Aynı dizide Türkan Şoray rolü için teklif götürülen Biran Damla Yılmaz ile anlaşıldı. Kerem Bürsin’in yoğun yurtdışı programından dolayı reddettiği rol için 4N1K’daki rolüyle dikkat çeken Burak Yörük’e teklif sunuldu. Hasan Tolga Pulat’ın yazıp yöneteceği Baraj dizisinde Tarık Akan rolünü bir aksilik olmazsa Burak Yörük canlandıracak. Canlitv platformu olarak Baraj dizisiyle ilgili gelişmeler olduğunda takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kerem Bürsin Kimdir?

1987 tarihinde İstanbul’da doğan yakışıklı oyuncu babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya’ya peşinden ABD’ye taşındı. Texas eyaletinde lise okurken arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu ve konserler verdi. Üniversite eğitimi için Boston’a taşınan Kerem Bürsin, Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversite bittikten sonra oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, bir düğün için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı. Akabinde “Güneşi Beklerken” isimli dizide başrol oynadı. “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde görev yapan Kerem Bürsin, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili adlı dizide MKC karakterini oynamaktadır.

Kerem Bürsin’in rol aldığı diziler ve filmler:

2006 – Rozar Man (Macalester) (Sinema Filmi)

2006 – Thursday (Grauss) (Sinema Filmi)

2007 – The Architec (Craig Belmont) (Sinema Filmi)

2008 – Killian (Lennox) (Sinema Filmi)

2010 – Sharktopus (Andy Flynn) (Sinema Filmi)

2010 – Kiss of Death (Sinema Filmi)

2013 – The Living Death (Sinema Filmi)

2013 – Palace of the Damned (Adam) (Sinema Filmi)

2013 /2014 – Güneşi Beklerken (Kerem) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Yiğit) (Sinema Filmi)

2014 – Unutursam Fısılda (Erhan) (Sinema Filmi)

2014 – Şeref Meselesi (Yiğit) (TV Dizisi)

2017 – Bu Şehir Arkandan Gelecek (Ali) (TV Dizisi)

2018 – Can Feda (Onur Keskin) (Sinema Filmi)

2018 – Yaşayamayanlar (İnternet Dizisi)

05-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar